Παραιτήθηκε ο πρόεδρος και τοπικός σύμβουλος (Γαυρίου) Μίλτος Σκάρλος

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου και του Τοπικού Συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας  Γαυρίου Άνδρου. ι λόγοι που με οδηγούν στην παραίτησή από την ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου που υπεραγαπώ οφείλονται στην αδυναμία και στην ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής να καλύψει τις απλές και καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται έντονα.

Η Τοπική Κοινότητα Γαυρίου είναι μία μεγάλη κοινότητα που περιλαμβάνει εκτός της ευρύτερης περιοχής του Λιμένος Γαυρίου, τις περιοχές των Γιδών και του Άνω Αγίου Πέτρου , το οδικό δίκτυο των οποίων βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη. Η αποκομιδή των σκουπιδιών από το λιμάνι του νησιού μας, τις παραλίες και τους οικισμούς του Γαυρίου δεν γίνεται συστηματικά, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Ο όγκος των προβλημάτων που διογκώνεται καθημερινά, καθώς και η παντελής έλλειψη ενημέρωσης και συνεργασίας εκ μέρους σας, σχετικά με τα σημαντικά θέματα της περιοχής ευθύνης μου, αποτελούν τις κύριες αιτίες λήψης αυτής της δύσκολης απόφασης.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου λειτούργησα πάντα με γνώμονα το συμφέρον της τοπικής μας κοινωνίας, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είμαι πάντα δίκαιος απέναντι στους συμπολίτες μου και υπερασπίστηκα με θυσία τα συμφέροντα της περιοχής μου. Αντιμετώπισα θέματα σοβαρά, όπως αυτό της χωροθέτησης ΧΥΤΥ στη θέση Πλούσκα και οι θέσεις μου σε όλα τα ζητήματα ήταν πάντα ξεκάθαρες.

Δυστυχώς όμως εσείς προσωπικά κύριε Δήμαρχε, καθώς και ορισμένοι εκ των συμβούλων σας, δεν δώσατε ποτέ ιδιαίτερη βαρύτητα στις απόψεις μου ή πάντα μεταθέτατε την αιτία του προβλήματος σε κάποιον άλλον , με αποτέλεσμα να φθάσει η συνεργασία μας σήμερα και κυρίως η επίλυση των προβλημάτων της περιοχής ευθύνης μου σε απόλυτο αδιέξοδο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια που κατέβαλα αυτά τα δύο χρόνια και τους υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ως ενεργός πολίτης με όλες τις δυνάμεις μου για την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Άνδρου.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Μετά τιμής

Μίλτος Κάρλος Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γαυρίου Άνδρου

                                                                              ΑΡ ΠΡΩΤ. 5859/ 26-07-2016

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.