Το θεατρικό τους ντεμπούτο έκαναν οι αδελφούλες Χλόη και Λουίζα Μπίστη, τεσσάρων και δύο χρονών αντίστοιχα, τραγουδώντας με τη γιαγιά τους Λιλίκα Αντανασιώτη

«Δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Παρνασσού στην παράσταση της θεατρικής επιθεώρησης «Στην τρέλα του χορού» το βράδυ της Παρασκευής στις 10 Φεβρουαρίου 2017, που σκόρπισε χαρά και γέλιο ο θεατρικός θίασος Αλαλούμ.

Όλοι οι ηθοποιοί του θιάσου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ερμηνεύοντας με μπρίο τα μουσικοχορευτικά νούμερα του  Μεσοπολέμου, της Κατοχής και της Μεταπολεμικής Ελλάδας. Το μεγαλύτερο χειροκρότημα απέσπασε η Λιλίκα Αντανασιώτη όταν εμφανίστηκε ως Επιθεώρηση μαζί με τις δύο εγγονές της, τη Χλόη και τη Λουίζα (4και 2 χρονών αντιστοίχως) που ερμήνευσαν την επιτυχία του Κώστα Γιαννίδη «Λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου». Όπως είναι γνωστό στη θεατρική σκηνή έχουν παίξει κατά καιρούς ως ηθοποιοί μικρά παιδιά σαν τη Μαρίκα Κοτοπούλη και τις αδελφές Καλουτά. Αλλά μουσικό νούμερο με νήπια ίσως είναι η πρώτη φορά στο ελληνικό παλκοσένικο.

Στο νούμερο του Μαυραγορίτη ο Γιώργος Γεραρής, η Κατερίνα Σωρούλα, ο Ηλίας Βικτωράτος, η Ρίκα Μουρίκη και η Κάτια Μαρκουίζου

Εκτός από τους πρωταγωνιστές του θιάσου συγχαρητήρια απέσπασαν ο σκηνοθέτης και κειμενογράφος του έργου Γιώργος Δάμπασης, ο ενορχηστρωτής Προκόπης Κωττάκης και η χορογράφος Ροδόπη Κούβαρη.

Στο ιστορικό νούμερο «Αχ Μαρί» Η Τζένα Γεραρή με τον Σαράντη Παντελιά.

  Στο εκλεκτό κοινό του Παρνασσού διακρίναμε το Δήμαρχο της Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, τον Ακαδημαϊκό Μιχάλη Τιβέριο, τον Ακαδημαϊκό Άγγελο Δεληβοριά, του εφοπλιστές Γιώργο και Δημήτρη Στεφάνου, την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Παρνασσού Λία Γεωργοπούλου, τον ποιητή Τίτο Πατρίκιο, τον σκηνοθέτη Ανδρέα Αντωνιάδη καθώς και εκπροσώπους  ανδριακών συλλόγων.

«Να το πάρεις το κορίτσι»! Στέλιος Μαρκουίζος, Ηλίας Βικτωράτος, Κατερίνα Σωρούλα, Ρίκα Μουρίκη και ο πιανίστας Προκόπης Κωττάκης

Εθελοντική συμβολή στην παράσταση, οι χαριτωμένες κόρες της οικογένειας Στέλιου Μαρκουίζου.  Εντυπωσιακή υπήρξε η παρουσία του θιάσου Αλαλούμ και στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Συγκεκριμένα η παραγωγός Λίντα Ζαφειροπούλου αφιέρωσε μια ολόκληρη ώρα στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας στα τραγούδια του Αλαλούμ και ο δημοσιογράφος της εκπομπής ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ Ανδρέας Ροδίτης παρουσίασε στην κρατική τηλεόραση τα πιο εντυπωσιακά νούμερα της Επιθεώρησης.

Μετά από τις ραδιοτηλεοπτικές αυτές εκπομπές, υπήρξαν προσκλήσεις για το θίασο Αλαλούμ για εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και τα νησιά του Αιγαίου.

Ο θίασος Αλαλούμ προετοιμάζεται ήδη για το Φεστιβάλ της Άνδρου με την αριστουργηματική οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Ο Βαφτιστικός».

Στην οπερέτα, στο ρόλο της Βιβής θα πρωταγωνιστεί η σοπράνο του θιάσου Ελεάννα Κωνσταντά και μαζί της γνωστοί ερμηνευτές της Λυρικής Σκηνής.»

 

Photo:Βιβή Παντζοπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.