Με τα πρώτα χρώματα του πράσινου να κατακλύζουν τις πλαγιές του νησιού, με αέρα και κρύο γιορτάστηκε με την καθιερωμένη λαμπρότητα η γιορτή της Παναγίας Θεοσκεπάστου.

“Το πρώτο δείγμα – βαρόμετρο για την κίνηση της αγοράς του νησιού είναι η γιορτή της Θεοσκέπαστης” θα πει ο παπα –Μιχάλης και θα αφήσει πολλά ερωτηματικά για το μέλλον…

Πανταχού παρών ο Μάκης ο φωτογράφος και όλοι οι πιστοί που με κάθε μέσον αποτυπώνουν την Λιτάνευση της Εικόνας.

Τα παιδάκια δίνουν πάντα αισιόδοξο τόνο…

Η Φιλαρμονική του νησιού μας παρούσα.

Στη γιορτή ήταν όλοι παρόντες. Η θρησκευτική ηγεσία η τοπική αυτοδιοίκηση και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, όπως κάθε χρόνο. Φέτος όμως στο νησί έφθασαν όλοι σχεδόν οι πολιτευτές κ. κ. Μονογιού, Βακόνδιος, Χριστόπουλος και όλοι οι βουλευτές του νομού κ.κ. Συρμαλένιος, Μανιός και Βρούτσης. Άρωμα εκλογών, στον ορίζοντα…

Τη γιορτή πλαισίωσε η Φιλαρμονική Ληξουρίου,

ενώ στον εκθεσιακό χώρο της Καιρείου Βιβλιοθήκης η έκθεση για την αρχαία τεχνολογία με πρωτοβουλία του συλλόγου Μενήτων και συμμετοχή του ΝΟΑ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Το βράδυ έκλεισε λαμπερό και παραδοσιακό με χορούς και την καθιερωμένη Λαμπαδηφορία. Και του χρόνου!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.