Σ

τον κάβο του αιώνα βρίσκεται ο Ιστιοπλοΐκός Αγώνας της Άνδρου που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια από την ίδρυσή του. Τα σκάφη βάζουν πλώρη για Άνδρο το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου και αναμένεται να φθάσουν στο ακρομώλιο της Χώρας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου – καιρού επιτρέποντος.

Ο

 

Αγώνας με την επωνυμία “Ιωάννης Β. Γουλανδρής” προς τιμήν του εμπνευστή του,  αναμένεται λαμπρός τόσο από πλευράς συμμετοχών (29 μέχρι προ της εκκινήσεως) όσο και επιφανών προσκλεκλημένων από τον χώρο της ναυτιλίας και της κοινωνικής ζωής γενικότερα. Οι εκδηλώσεις που προετοίμασε για τον εορτασμό των 50 χρόνων ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου θα κορυφωθούν την Κυριακή 4.6.2017 στην πλατεία Αφανούς Ναύτη με την απονομή των επάθλων του Α’ σκέλους του Αγώνα και του Τοπικού Αγώνα Τριγώνων της ίδιας μέρας.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της “Α”.

(Οι φωτογραφίες με τα θρυλικά σκάφη αναδημοσιεύονται από την επετειακή έκδοση του Ν.Ο.Α. 50 Χρόνια Διεθνής Ιστιοπλοΐκός Αγών Άνδρου Ιωάννης Β. Γουλανδρής: The toughest Race)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.