Photo: Μανώλης Μακρογκίκας

“Γνωρίζοντας την αναγκαιότητα υλοποίησης έργων που αποτελούν προτεραιότητα για το νησί μας, ο Δήμος Άνδρου, με την καταλυτική βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας, προχωράει στην κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης σε πέντε σημεία της δημοτικής κοινότητας Άνδρου.

Πρόκειται για τις εξής περιοχές: Βεντούρη, Παραπόρτι (μεγάλο πάρκινγκ), Βραχνού και Λιβάδια, προκειμένου να υποστηριχθεί ο επαρχιακός δρόμος, και Νεϊμποριό, για να αποφευχθεί τυχόν είσοδος της θάλασσας στον δρόμο σε περίπτωση κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα, μετά τη διενέργεια δημοπρασίας για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε στις 20 Ιουνίου 2017 το αποτέλεσμά της και στη συνέχεια υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ του Δήμου Άνδρου και του εργολάβου.

Έτσι, στο προσεχές διάστημα ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή των τοιχίων, με την προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου να ορίζεται στους έξι μήνες από την υπογραφή της σύμβασης”.

Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.