ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ Ε. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Άνδρου
ΠΡΟΣ

1. Δήμαρχο Άνδρου, κ. Θ. Σουσούδη
2. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ελ. Μπάλλα

Κοινοποίηση: Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου
Θ Ε Μ Α: Αίτημα για ονοματοδοσία του νέου Πολιτιστικού Κέντρου Όρμου Κορθίου εις μνήμη του αποβιώσαντος Δημάρχου Κορθίου και Άνδρου ΙΩΑΝΝΗ ΓΛΥΝΟΥ – Συζήτηση ως κατεπείγον θέμα στην προσεχή συνεδρίαση Δ.Σ. Άνδρου
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε Δ.Σ. Άνδρου,
Με την ιδιότητά μου ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου μας, αιτούμαι και προτείνω ενώπιον του Σώματος – δυνάμει των διατάξεων της παρ. 7 άρθρου 67 Ν. 3852/2010 – όπως συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης ως κατεπείγον στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ Άνδρου της 7.11.2018, το ως άνω θέμα που αφορά πρότασή μου για ονοματοδοσία του νέου Πολιτιστικού Κέντρου Όρμου Κορθίου σε «Πολιτιστικό Κέντρο Κορθίου ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΛΥΝΟΣ».
Με τον τρόπο αυτό θα αποδώσουμε εμπράκτως τον ελάχιστο φόρο τιμής στον προσφάτως αποβιώσαντα οραματιστή αυτού του τόσο σημαντικού έργου πνοής για το ακριτικό μας Κόρθι.
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο Γιάννης Γλυνός, τόσο ως διατελέσας Δήμαρχος Κορθίου όσο και μετέπειτα Άνδρου, εργάστηκε ακούραστα, με υπομονή και πάθος για μια σειρά σημαντικών έργων παρακαταθήκης για το νησί μας, μεταξύ των οποίων και ο Πολιτιστικός Πολυχώρος Κορθίου, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε προσφάτως.
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε αυτή την ώρα για τον Γιάννη Γλυνό, είναι να λάβουμε απόφαση ως Δ.Σ. περί ονοματοδοσίας του Πολιτιστικού Χώρου της γενέτειράς του, στη μνήμη του.
Ευελπιστώντας ότι η εν λόγω πρότασή μου θα τύχει θετικής ανταπόκρισης από τα μέλη του Δ.Σ. Άνδρου, παρακαλώ όπως την εισάγετε προς συζήτηση και ψήφιση στο επόμενο Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.