Το Κέντρο Υγείας Άνδρου και η Α΄ψυχιατρική κλινική Αιγινητείου του Ε.Κ.Π.Α, με αφορμή τα 14 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος Τηλε-ψυχιαρικής οργανώνουν τριήμερο για την ψυχική υγεία στις 22-24 Νοεμβρίου 2018. Το πιλοτικό πρόγραμμα τηλε-ψυχιατρικής λειτουργεί στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, από το 2004 σε συνεργασία το ΕΚΠΑ και υπεύθυνο τον Ανδριώτη α.καθηγητή κ. Αντώνη Πολίτη.

Στα πλαίσια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/11/2018 και ώρα 18.00-20.00 στον χώρο του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο  Χώρας Άνδρου: Επιστημονική συνάντηση (για γιατρούς, φαρμακοποιούς και συναφείς ειδικότητες υγείας) με θέμα:  «Προβλήματα υγείας στην Τρίτη  ηλικία και η διαχείρισή τους» (επισυνάπτεται σχετικό πρόγραμμα) ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11/18, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΥΡΙΟΥ 17:00-18:00, συνάντηση του υπεύθυνου προγράμματος τηλε-ψυχιατρικής καθηγητή Αντώνη Πολίτη με φορείς της Άνδρου και εκπροσώπους τοπικής αυτοδιοίκησης 18.00 – 20.30, ημερίδα ανοιχτή για το κοινό με θέμα:  «Ολοκληρωμένη φροντίδα ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας στη Άνδρο» (επισυνάπτεται σχετικό πρόγραμμα)

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα υπάρχει δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής για αξιολόγηση γνωστικών λειτουργιών και μνήμης για άτομα άνω των 60 ετών. Ιατρεία εξέτασης ασθενών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της τηλε-ψυχιατρικής, στη Χώρα, το Γαύριο και το Μπατσί. Επαφές και συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.