Το πολιτιστικό δίκτυο τέχνης και εκπαίδευσης ARTISAN Art Is A Need διοργανώνει για 5η φορά την έκθεση Andros Artisans 2019 με θέμα: ANDROS ARTISANS 2019 “Rembrandt vs Renoir: Dark vs Light”.

Βρισκόμαστε ακριβώς στην επέτειο των 350 χρόνων και 100 χρόνων αντίστοιχα από το θάνατο των Rembrandt και Renoir. Έμπνευση μας το έργο των δύο μεγάλων ζωγράφων, μέσα από το δραματικό φως της χρυσής ολλανδικής εποχής αλλά και το χρωματιστό φως μιας ιμπρεσιονιστικής χαρούμενης καθημερινότητας.Δύο κόσμοι διαφορετικοί με μια κοινή επαναστατική ματιά.

Έργα θα παρουσιάσουν οι μαθητές του δικτύου μας από κάθε ηλικιακή ομάδα και η οι τρόποι προσέγγισης αφορούν στη ζωγραφική, το σχέδιο, το κολάζ, το χαρακτικό, το ψηφιδωτό και το κέντημα. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Άνδρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με την εικαστικό υπεύθυνη του δικτύου Αριστέα Γράβου. m: info@artisan.net.gr, t: 693 2626 906, https://www.facebook.com/art.is.a.need/, https://www.facebook.com/Andros-Artisans-976998842326971/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.