Της Α.Μ.Β.

Την πρώτη μέρα λειτουργίας της 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019 στο stage του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα – Πίνουμε Ελλάδα” η γαστρονομική ομάδα Άνδρου παρουσίασε την αγροτική κουζίνα με την υποστήριξη των επαγγελματιών, παραγωγών και συλλόγων του νησιού. Ο Δημήτρης Γιγίνης και η Κατερίνα Ρεμούνδου σε ρόλους παρουσιαστών συντονιστών μύησαν όσους ήταν 15.00-16.00 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Πολλοί Ανδριώτες ήρθαν να καμαρώσουν και να γευτούν τις νοστιμιές… Το “τραπέζι” είχε από όλες τις Ανδριώτικες νοστιμιές από φουρτάλια και πατατοκεφτέδες της ώρας μέχρι πηχτή, ψωμί με γλίνα, κόκκορα με χυλοπίτες, μπρούστουλα, γέμιση,  χορταροκεφτέδες και φυσικά πολλά γλυκά όπως παστέλι, αυγοκαλάμαρα (δίπλες) αυγόσουπες (αυγοφέτες) αμυγδαλωτά, κουραμπιέδες κ.α. Η συμμετοχή σε παρόμοιες εκδηλώσεις είναι εξαιρετικά σημαντική για τους επαγγελματίες και καλό είναι να μην χάνουν έκθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.