Με μουσική, τραγούδι, χορό, ακροάσεις, αυτοσχεδιασμούς και πολλά παιχνίδια, το μουσικό εργαστήρι ανοίγει τον δρόμο στα παιδιά για τον μαγικό κόσμο της μουσικής.

Ο σκοπός του εργαστηρίου είναι να γλυκάνει τα “αυτιά” των παιδιών και με τρόπο ελκυστικό, χωρίς την αυστηρότητα των Ωδείων, να μπορέσουν εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών ιδεών. Στις συναντήσεις του Ιανουαρίου που έγιναν στο Μπατσί, στο Κόρθι και στη Χώρα η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ιδιαίτερα ενθουσιώδης. Τα παιδιά των Δημοτικών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον δεύτερο κύκλο των μαθημάτων με την μουσικολόγο Νίκη Μιχαλάκα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι από τον Ιανουάριο έως και τον Μάιο 2019 και παρέχονται δωρεάν από την ΑΜΚΕ «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου», με την υποστήριξη των εταιρειών Fast Ferries, Goldenstar Ferries και τη στήριξη του Δήμου Άνδρου.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

11:00 – 12:30 Δημοτικό σχολείο Μπατσίου (μαθητές Μπατσίου και Γαυρίου)

16:00 – 17:30 Δημοτικό σχολείο Χώρας (για μαθητές Α’ τάξης Χώρας και Μεσαριάς)

17:30 – 19:00 Δημοτικό σχολείο Χώρας (για μαθητές Β’ και Γ’ τάξης Χώρας και Μεσαριας)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

12:00-13:30 Δημοτικό σχολείο Κορθίου (μαθητές Κορθίου και πίσω Μεριάς)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.