«Κοινό μυστικό» μέχρι χθες η υποψηφιότητα των κ.κ. Χρήστου Βουραζέρη και Κώστα Ίσσαρη στο ψηφοδέλτιο της «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Μανώλη Γλυνού, ο οποίος έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα των 21 υποψηφίων συμβούλων του, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Η ανακοίνωση

Με σταθερή πίστη στην Σύνθεση που είναι η πεμπτουσία της Αυτοδιοίκησης, αλλά και το πρόσταγμα της σημερινής πραγματικότητας, παρουσιάζουμε σήμερα τους πρώτους 21 συμπολίτες μας που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό μας. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν λίγους μήνες μετουσιώνεται πλέον μέρα με την μέρα και γίνεται συγκεκριμένη πρόταση που φιλοδοξεί να εκφράσει τις αγωνίες και τα ζητούμενα του συνόλου των κατοίκων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Μια πραγματικά ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη με ένα πραγματικά πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, αναγνωρισμένης αξίας ανθρώπων, που γνωρίζουν τα προβλήματα και μπορούν να δώσουν λύσεις. Η πρότασή μας απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας και ζητάμε την εμπιστοσύνη τους στην παράταξή μας, για να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, σε μια συμμαχία με όλες τις ενεργές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε, λοιπόν, σήμερα τους πρώτους 21  υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους μας. Συνοδοιπόρους μας ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο όταν η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου»  “άνοιξε πανιά“ και ξεκινήσαμεόλοι μαζί το ταξίδι μας αποφασισμένοι να διεκδικήσουμεένα καλύτερο μέλλον για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ υποψήφιοι:

Χρήστος Βουραζέρης – Λογιστής, Πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών Άνδρου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Κώστας Ίσσαρης – Πυροσβέστης, Πρώην Έπαρχος Ανδρου, Πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος, Πρώην Αντιδήμαρχος  Άνδρου, Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.