“Να σηκωθούμε πάνω από τα δάση
Να χαιρετήσουμε την αυγή
Με μαντίλια και κρίνους
Να πέσουμε πάνω στους αγρούς
Σαν να είμαστε κορυδαλλοί
Σαν να είμαστε πάνω απ’ τη χλόη
Οι μεγιστάνες τ’ ουρανού”

“Here is the first video of Andros Series with one of my favorite natural spots on the island, Achla River. Gorgeous landscapes, a river full of water, and a breathtaking Waterfall. I’ve also created the Hiking Guide with details, the trail map, photos, my thoughts, and more”. 

Αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά video για την Άνδρο, για ένα από τα πιο αγαπημένα μου φυσικά τοπία. Ο ποταμός Άχλας. Υπέροχα εδάφη ένας ποταμός γάργαρου ύδατος, ένας καταρράκτης που σου κόβει την ανάσα. Στο ίδιο video θα βρείτε έναν λεπτομερή οδηγό για πεζοπόρους, με χάρτη του μονοπατιού, φωτογραφίες τις σκέψεις μου και πολλά περισσότερα. 

Με αυτά τα λόγια στην προσωπική του ανάρτηση στο Facebook ο Πέτρος Μπαλόγιαννης εγκαινιάζει το νέο του blog “υμνώντας” και “υπηρετώντας” με ήχο και εικόνα το νησί της αγήπης του. Την Άνδρο.

Καλοτάξιδος στο διαδίκτυο. 

HIKING THE ACHLA RIVER IN ANDROS, GREECE

 

Δείτε το video

#andriakipress

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.