Εγκρίθηκε σήμερα 28/5/2020 η χρηματοδότηση του έργου “Επέκταση και Εκσυγχρονισμός Δημοτικού Σχολειού Χώρας Άνδρου”, μέσω των Ευρωπαϊκών πόρων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το ΕΣΠΑ 2014-2020. Το έργο είναι προϋπολογισμού 3.112.400,οο €. Η μελέτη και ωρίμανση του έργου έγινε από τον Δήμο μας, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες δημοπράτησής του. Ένα έργο που αφορά την παιδεία, τον βασικό πυλώνα για το μέλλον της Άνδρου έχει πάρει πλέον τον δρόμο της υλοποίησηςΈνα έργο που το περιμένει για πάνω από μια δεκαετία η Χώρα του Νησιού μας. 

Θέλω να ευχαριστήσω:

 Τον κ. Γιαννούλη Καμπάνη ο οποίος χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου από προσωπικούς του πόρους την μελέτη του έργου.

  Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την στήριξη του στο αίτημα του Δήμου και εν τέλει για την απόφαση χρηματοδότησής του.

   Την διαχειριστική αρχή της Π.Ν.Α. για την άριστη συνεργασία με τον Δήμο μας

  Και τέλος, τους εργαζόμενους του Δήμου μας που συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το Νησί μας. Με το βλέμμα στο μέλλον θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό για όλους τους Ανδριώτες και κυρίως για την νεολαία της ΆνδρουΜέσα σε συνθήκες υγειονομικής και οικονομικής κρίσης συνεχίσαμε και θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε δρομολογώντας έργα και δράσεις που θα δώσουν θέσεις εργασίας και μαζί διέξοδο σε χρόνια προβλήματα 

Ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.