Εκτενείς έλεγχοι από την Π. Ν. Α. για τον περιορισμό της διασποράς του ιού στο Νότιο Αιγαίο και στα νησιά που οι άνθρωποί τους καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να τα διαφυλάξουν αλώβητα.

Εκτενείς έλεγχοι από την Π. Ν. Α. για τον περιορισμό της διασποράς του ιού
Μάσκα παντού με την μυτούλα μέσα…

Αδιάλειπτα συνεχίστηκαν και τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο οι έλεγχοι για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων με πρωταρχικό γνώμονα την υγειονομική ασφάλεια. Οι έλεγχοι που διενήργησαν οι επόπτες δημόσιας υγείας της Περιφέρειας το τελευταίο δίμηνο επικεντρώθηκαν κυρίως σε σχολεία, κυλικεία σχολείων και παιδικούς σταθμούς, με στόχο το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων αλλά και σε προνοιακές δομές, όπως μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, ξενοδοχεία και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Συνολικά οι έλεγχοι ανέρχονται σε 594.

Στις Κυκλάδες από τους επόπτες Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας διενεργήθηκαν 269 έλεγχοι και συγκεκριμένα στην Άνδρο σε σχολεία έγιναν 8 έλεγχοι, σε προνοιακές δομές 2, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος 15. Ενώ σημειώνεται ότι ειδικά για τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων οι έλεγχοι επαναλαμβάνονται ανά 15νθήμερο. 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.