Στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός του κόσμου στη μετά Covid-19 εποχή η Άνδρος ήταν παρούσα με στοχευμένες επαφές καθώς συμμετείχε ο Δ.Α. με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Νίκο Μουστάκα, στη WTM London Virtual 2020 ​το τριήμερο 9-11 Νοεμβρίου 2020.

Στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός του κόσμου στη μετά Covid-19 εποχή η Άνδρος ήταν παρούσα
Το Μπατσί με τον φακό της Ελίνας Φολερού.

Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Άνδρου κατόρθωσε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του μαζί με πολύ λίγους ακόμη προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου στη μεγάλη διεθνή έκθεση ως συνεκθέτης του ΕΟΤ και μάλιστα χωρίς οικονομική επιβάρυνση χάρη στην άμεση ανταπόκριση του στο κάλεσμα του Οργανισμού που αφορούσε έναν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός του κόσμου στη μετά Covid-19 εποχή η Άνδρος ήταν παρούσα
Ο κ. Μουστάκας επί τω έργω

Ο Δήμος είχε το δικό του ψηφιακό stand για συναντήσεις που διανθίστηκε με φωτογραφίες, κείμενα και βίντεο τα οποία έγιναν θεατά σε καθέναν από τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης που ενδιαφερόταν για Ελλάδα και ειδικά για την Άνδρο. Ο προορισμός εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Νίκο Μουστάκα ο οποίος και συμμετείχε σε πλήθος από προγραμματισμένες συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, ταξιδιωτικούς συντάκτες και bloggers έπειτα από εκτενή προεργασία που συντελέστηκε σε συνεννόηση με την εταιρία εξειδικευμένων τουριστικών συμβούλων του Δήμου. Το εύρος επιλογών του προορισμού, οι δραστηριότητες, το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, οι γραφικοί οικισμοί και οι ικανοποιητικές επιδόσεις της Άνδρου στο φετινό καλοκαίρι αποτελέσαν το αντικείμενο της παρουσίασης του Αντιδημάρχου σε έγκριτους δημοσιογράφους που συνεργάζονται με ΜΜΕ παγκόσμιου βεληνεκούς όπως ενδεικτικά The Sun, The Daily Telegraph, Lonely Planet, CNN, National Geographic και άλλα. Επιπλέον συζητήθηκε το ενδεχόμενο να περιληφθεί η Άνδρος σε πακέτα ταξιδιωτικών πρακτόρων ενώ πολύ θερμή ήταν και η ανταπόκριση digital influencers με χιλιάδες followers.

Στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός του κόσμου στη μετά Covid-19 εποχή η Άνδρος ήταν παρούσα
Ησυμμετοχή μας στην έκθεση δεν ολοκληρώθηκε μέσα στο εκθεσιακό τριήμερο. Αντιθέτως, τώρα ξεκινάει το πιο σημαντικό κομμάτι του έργου μας που αφορά στην περαιτέρω διερεύνηση της συνεργασίας με τους εκλεκτούς συνομιλητές μας ώστε να ωφεληθεί η Άνδρος στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.» δήλωσε στο τέλος της εκθεσιακής συμμετοχής ο κ. Μουστάκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.