Virtual WTM London 2020 από την Άνδρο και ακόμη πιο πέρα… φιλοδοξεί να φθάσει και θα φθάσει το νησί που θα συμμετάσχει στην διεθνή ψηφιακή έκθεση, μέσω ΕΟΤ με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Νίκο Μουστάκα. 

Virtual WTM London 2020 από την Άνδρο και ακόμη πιο πέρα...
Εικονικό Λονδίνο και διεθνής τουριμός

Συμμετοχή του Δήμου Άνδρου στη ψηφιακή τουριστική έκθεση Virtual WTM London 2020 ​ Άνδρος, 6 Νοεμβρίου 2020. Συνεπής σε κορυφαία διεθνή τουριστικά γεγονότα, ο Δήμος Άνδρου πρόκειται να συμμετέχει στη διεθνή ψηφιακή έκθεση Virtual WTM London 2020 που θα λάβει χώρα μεταξύ 9-11 Νοεμβρίου 2020. Ο Δήμος εντόπισε και ανταποκρίθηκε άμεσα στην δυνατότητα του ΕΟΤ για συμμετοχή στην καθιερωμένη έκθεση για συγκεκριμένο αριθμό φορέων. Τον προορισμό θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μουστάκας Νικόλαος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επιλεγμένες συναντήσεις με τουριστικά πρακτορεία και εκπροσώπους ΜΜΕ και ταξιδιωτικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.