Το Ίδρυμα Δ. & Λ. Μωραΐτη Άνδρου προσφέρει στην Άνδρο ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Δήμου και τν συμπολιτών μας.

Το Ίδρυμα Δ. & Λ. Μωραΐτη Άνδρου προσφέρει στην Άνδρο
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

To Ίδρυμα Δημητρίου & Λιλίκας Μωραΐτη Άνδρου μετά την χορηγία υγειονομικού εξοπλισμού προς το Κέντρο Υγείας Άνδρου λόγω των αναγκών του από τη νόσο covid-19, ανταποκρινόμενο και στις ανάγκες του Δήμου Άνδρου εξαιτίας του ιδίου λόγου (covid-19) προέβη σε νέα χορηγία με αποδέκτη αυτή η φορά την εκπαίδευση στο νησί μας, τομέα που βρίσκεται πάντα στις προτεραιότητες του Ιδρύματος και των μελών του Δ.Σ.

Το Ίδρυμα Δ. & Λ. Μωραΐτη Άνδρου προσφέρει στην Άνδρο
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Πρόκειται για την κατασκευή – μεταφορά και τοποθέτηση προκατασκευασμένης αιθούσης 36τ.μ. στο Γυμνάσιο – Λύκειο Γαυρίου Άνδρου. Η δράση υλοποιήθηκε μετά από την προτροπή του π. Δημάρχου Υδρούσας κ. Κυριάκου Θωμά που πρώτος ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Νίκο Σιγάλα για την ανάγκη του σχολείου αλλά και ” έτρεξε” τον συντονισμό με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο αίτημα.

Το Ίδρυμα Δ. & Λ. Μωραΐτη Άνδρου προσφέρει στην Άνδρο
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Η προσφορά του Ιδρύματος συνεχίζεται. Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της “ΑΝΔΡΙΑΚΗΣ” του Ιανουαρίου 2021

Το ευχαριστήριο του Δήμου Άνδρου

Στην παραλαβή μιας προκατασκευασμένης αίθουσας για το Γυμνάσιο Λύκειου Γαυρίου προχώρησε σήμερα ο Δήμος μας.
Η αίθουσα αποτελεί δωρεά του Κληροδοτήματος «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΛΙΛΙΚΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗ» το οποίο ανταποκρίθηκε αμέσως στο σχετικό αίτημα του Δήμου.
Η αίθουσα είναι 36 τμ με 2 κλιματιστικά.
Ο Δήμαρχος ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Κληροδοτήματος και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο Νίκο Σιγάλα. Εύχεταιι να ξεκινήσει μια νέα περίοδος ακόμα πιο στενής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Κληροδοτήματος που θα αποφέρει τα μέγιστα δυνατά οφέλη για το Νησί μας.
Το Ίδρυμα Δ. & Λ. Μωραΐτη Άνδρου προσφέρει στην Άνδρο
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος
Τις ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο του Κληροδοτήματος Νίκο Σιγάλα εξέφρασε και η Αντιδήμαρχος Αθηνά Κοζανίτη η οποία ήταν στον χώρο του Σχολείου και παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου την αίθουσα.
Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε παρουσία επίσης του Αντιπροέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου Αντώνη Γιαννακαρώνη, καθώς και του διευθυντή του Σχολείου Λεωνίδα Λούπεση.”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.