Η Τράπεζα Αίματος Άνδρου ευχαριστεί τους αιμοδότες και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος της αιμοδοσίας, στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που διανύουμε 

Η Τράπεζα Αίματος Άνδρου ευχαριστεί

Η ανακοίνωση/ ευχαριστήριο 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Στις 8, 9 & 10 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη προγραμματισμένη αιμοδοτική διαδικασία, παρά τις ειδικές συνθήκες καραντίνας που επικρατούν. Η συμμετοχή των αιμοδοτών ήταν ικανοποιητική, δεδομένων των  πρωτόγνωρων για όλους συνθηκών και αποδεικνύει ότι παρά τις δυσκολίες οι Ανδριώτες ενδιαφέρονται και νοιάζονται έμπρακτα για το κοινό καλό.  Συνολικά  συλλέχθηκαν 172 μονάδες αίματος, (84 στη Χώρα, 49 στο Κόρθι, και 39 στο Γαύριο), με ενθαρρυντική την παρουσία νέων αιμοδοτών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που προσήλθαν ξεπερνώντας τις αμφιβολίες που τυχόν τους απασχολούσαν και τηρώντας τους κανόνες προστασίας για την ασφάλεια όλων μας. Λόγω της συνέχισης των ιδιαίτερων μέτρων που εφαρμόζονται για τον κορονοϊό η διαδικασία της αιμοδοσίας δεν διεξήχθη και αυτή τη φορά σε δομές υγείας, αλλά σε χώρους του Δήμου Άνδρου, με το Κέντρο υγείας να έχει υποστηρικτικό ρόλο.

Το ΔΣ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει αυτούς που ακόμα και σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες υποστήριξαν και αυτή τη φορά την διοργάνωση και συγκεκριμένα: τον κ. Γιάννη Τηνιακό για την δωρεά σε αφίσες, τα μέσα επικοινωνίας και τα social media για την ενημέρωση του κοινού, το κατάστημα VERDE και τους Τέλη Αστρά, Μαρία Βενετίκη, Αθηνά Κοζανίτη για τα κεράσματα.

Υπενθυμίζουμε ότι υπεύθυνες για την διακίνηση του αίματος είναι οι Μαρία Βενετίκη, φαρμακοποιός, (2282022220) και Ουρανία Ταουσάνη, μαία ΚΥ (2282360000).

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και ευημερία και ευχόμαστε το Νέο Έτος να φέρει καλύτερες και πιο ξένοιαστες συνθήκες ζωής για όλους μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.