Test αντιγόνου για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στα σχολεία προμηθεύτηκε ο Δήμος Άνδρου, όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης

Test αντιγόνου για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στα σχολεία

Η Ανάρτηση του κ. Λοτσάρη 

 
Test αντιγόνου για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στα σχολεία
Την Δευτέρα οι μικροί μαθητές του νησιού μας επιστρέφουν στις σχολικές αίθουσες. Η πανδημία έχει αποσυντονίσει το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας και έχει στερήσει από τα παιδιά μας πολύτιμες ώρες διδασκαλίας. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με ασφάλεια και υπευθυνότητα.
Ο Δήμος Άνδρου μερίμνησε εγκαίρως για την προμήθεια επιπλέον rapid- tests αντιγόνου COVID- 19,για το ΚΥ Άνδρου, από την 2η Υγειονομική Περιφέρεια , έτσι ώστε αν και δεν είναι υποχρεωτικό , να υπάρχει δυνατότητα εξέτασης των εκπαιδευτικών στο πλαίσιο της πρόληψης εφόσον το επιθυμούν. Με αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης εύχομαι καλή και ασφαλή επιστροφή στα θρανία.
Δημήτρης Λοτσάρης Δήμαρχος Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.