Η λειτουργία των καταστημάτων όπως καθορίζεται με απόφαση της Περιφέρειας δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα με την αριθμ. πρωτ. Οικ. 2940/29-12-2020 Απόφαση του Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Η λειτουργία των καταστημάτων όπως καθορίζεται με απόφαση της Περιφέρειας
Photo: Team Andriakipress

Το θέμα της είναι η «Απόφαση για την Προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στον Νομό Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2021 και άλλες Κυριακές επιπλέον των αναφερομένων στις παραγράφους του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013 λαμβανομένων υπόψη των τοπικών ιδιαιτεροτήτων που σχετίζονται με την οικονομική δραστηριότητα στον Νομό Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» η οποία δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. 6112/Β/31-12-2020.

Είναι απολύτως σαφές ότι η εν λόγω απόφαση δεν αναιρεί τους περιορισμούς που θα ισχύσουν με την έκδοση σχετικών νομοθετικών κανονιστικών διατάξεων για το έτος 2021, σχετικών με τον περιορισμό εξάπλωσης του covid 19 (κορωνοϊού) , σε σχέση με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές. Οι περιορισμοί αυτοί θα υπερισχύουν της απόφασης.

Απόσπασμα της Απόφασης

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Για τις Περιφερειακές Ενότητες του Νομού Κυκλάδων και νησιά αυτών όπως καθορίζονται στις παρακάτω παραγράφους, την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και άλλες Κυριακές, επιπλέον των αναφερομένων στις παραγράφους του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013, για το έτος 2021, ως ακολούθως:….
Για τα Νησιά Μύκονο, Θήρα, Άνδρο, Αμοργό, Κέα, Πάρο, Αντίπαρο, Κίμωλο, Ίο, Σίκινο, Σχοινούσα, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσι, Φολέγανδρο, Σέριφο, Ανάφη, Κύθνο και Θηρασιά, επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου….

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.