H Andriaki Shipping στηρίζει την ελληνική σημαία, όπως ανέκαθεν στήριζε την Ελλάδα ο αείμνηστος Αλέκος Γουλανδρής, όπως στήριξε και στηρίζει ακόμη την Άνδρο. Το άρθρο του Μηνά Τσαμόπουλου στον ιστότοπο newmoney.gr “συστήνει” την ανδριώτικη παραδοσιακή εφοπλιστική εταιρία και μας κάνει υπερήφανους…

H Andriaki Shipping στηρίζει την ελληνική σημαία

Η πλούσια ναυτιλιακή και ναυτική παράδοση του νησιού είναι εκείνη που έκανε την Άνδρο “αρχόντισσα”, αυτόφωτη, πολιτισμικά στέρεα και όχι μόνο.

“Η ιστορική εταιρεία Andriaki Shipping Co. Ltd., δημιούργημα του Νικολάου Ι. Γουλανδρή, κορυφαίας προσωπικότητας του ελληνικού και του παγκόσμιου εφοπλισμού, συνεχίζει από το 1953, οπότε και ιδρύθηκε ως μέλος του Ομίλου N. J. Goulandris, να στηρίζει τη ναυτική εκπαίδευση και να προσελκύει νέους στο ναυτικό επάγγελμα, με σεβασμό πάντα στην ελληνική ναυτική παράδοση και παράλληλα να πρωτοπορεί διαχρονικά σε κοινωνική και πολιτιστική συνεισφορά”. Επισημαίνει ο αρθρογράφος.

Περισσότερα ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.