Με ανοικτή επιστολή απαντάει ο Θεοδόσης Σουσούδης στον Δημήτρη Γιαννίση, για όσα φραστικά αντάλλαξαν μεταξύ τους και ενώπιον των Συμβούλων στο Δ.Σ. της 27.01.2021.

Με ανοικτή επιστολή απαντάει ο Θεοδόσης Σουσούδης στον Δημήτρη Γιαννίση
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΙΣΗ

Στις συνεχιζόμενες συκοφαντίες και προσβολές προς το πρόσωπό μου από τον κ. Γιαννίση, θα ήθελα κατά πρώτον να τονίσω, ότι δεν με αγγίζουν τόσο εμένα προσωπικά, όσο και όλους όσοι με γνωρίζουν.
Αισθάνομαι όμως την υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία της Άνδρου, να αναφερθώ στο γεγονός που διαδραματίστηκε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, όπου ο κ. Γιαννίσης είπε την μισή αλήθεια, γεγονός που σημαίνει ότι:
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ.
Ο κ. Γιαννίσης ξέχασε να αναφερθεί στην προσβολή που έκανε προς το πρόσωπό μου, λέγοντας με περισσή εμπάθεια και έπαρση ότι:
“δεν έχω διοικητική επάρκεια”, με προφανή σκοπό, να προσβάλλει και να με συκοφαντήσει.
Η απάντησή μου ήταν σαφέστατη και του είπα:
“εσύ που διαθέτεις τα πτυχία έχεις και την διοικητική επάρκεια”,
αναφερόμενος φυσικά σε συναφή πτυχία διοίκησης.
Κάποιες φράσεις λοιπόν τεχνηέντως αποκρύφτηκαν δυστυχώς και από κάποια site και το βίντεο του Συμβουλίου είναι αποκαλυπτικό.
Η διοικητική επάρκεια κ. Γιαννίση, έχει ευρεία έννοια και είναι αποτέλεσμα κυρίως της επαγγελματικής ενασχόλησης , είτε αυτή συνοδεύεται από πτυχίο, είτε όχι.
Για να αξιώνει κάποιος να γίνει κριτής κάποιου συνανθρώπου του, θα πρέπει ο ίδιος πρώτα να έχει επαγγελματική γνώση ή την κατάλληλη εκπαίδευση.
Εσείς κ. Γιανίση με ποια επαγγελματική γνώση ή με ποια εκπαίδευση, κρίνετε την δική μου επάρκεια?
Με ποιο δικαίωμα με προσβάλλετε δημόσια? Όπως κάνατε πολλάκις και στο παρελθόν?
Δυστυχώς για εσάς, κάθε τέτοια προσπάθεια συκοφαντίας προς εμένα, δεν έχει το αποτέλεσμα που εκ του πονηρού επιζητάτε και αυτό γιατί όλοι ζούμε σε μια μικρή κοινωνία, που όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας.
Είμαι υπερήφανος που ζω και προσφέρω στον μικρόκοσμο του νησιού μας, που εσείς υποτιμάτε και θα συνεχίσω να προσφέρω με το ίδιο σθένος και αγάπη στην μικρή μας κοινωνία, η οποία όπως προείπα γνωρίζει πολύ καλά τον καθένα από εμάς.
 
Θεοδόσης Ι. Σουσούδης 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.