Οι εύθικτοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Άνδρου, είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της ελάσσονος αντιπολίτευσης που αφορά στο Δ. Σ. της 27.01.2021. 

Οι εύθικτοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Άνδρου
Photo: Από την δημοσίευση “Η Ανδρος της Ζωής μας”

Η Ανακοίνωση

Το είδαμε και αυτό. Δύο Αντιδήμαρχοι του επιτελικού μας Δήμου, οι Δημήτρης Γιαννίσης και Δημήτρης Τηνιακός αποχώρησαν στο μέσο της ειδικής συνεδρίασης γιατον ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ, διακόπτοντας άκομψα τους καλεσμένους, ορκωτό λογιστή και λογιστές που έκαναν την παρουσίαση. Και καλά ο μεν πρώτος που βρισκόταν στο πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ δήλωσε ότι θίχτηκε για τα πτυχία περί της ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ο δεύτερος ωστόσο δεν πολυκαταλάβαμε γιατί; Ο ίδιος είπε για λόγους συμπαράστασης στο ΓΙΑΝΝΙΣΗ. Βρε σαν πολύ εύθικτος μας βγήκε τελευταία ο Αντιδήμαρχος με το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο. Μόνο που η ευθιξία του είναι πολύ επιλεκτική… Τόσο που βγάζει μάτια και είναι αδύνατον να τον πιστέψει κανείς. Γιατί αν πραγματικά ήταν εύθικτος θα έπρεπε να είχε φύγει από τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης, βλέποντας το θέατρο που ξεκίνησε το δίδυμο Λοτσάρη – Μπάλλα με τις ατελείωτες ειρωνείες και κοροϊδίες του πρώτου και το ακατάσχετο υβρεολόγιο του δευτέρου. Τότε πραγματικά θα τον πιστεύαμε, όπως θα τον πιστεύαμε αν είχε ψελλίσει έστω και μια κουβέντα κατά του εκπροσώπου τύπου του Δημάρχου για τις συνεχείς συκοφαντίες, την παραπληροφόρηση και τα διχαστικά δημοσιεύματα του σε όποιον έχει διαφορετική άποψη ή θέση από τη δική του ή το σύστημα Λοτσάρη. 
 
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ. 
 
Για τον κ. Γιαννίση δεν έχουμε και πολλά να πούμε τις απαντήσεις τις δίδει από μόνος του. Σε πλοίο βρισκόταν, όπως πλοίο θα πάρει και τα σκουπίδια από το νησί μας για άλλη ΓΗΣ, άλλα μέρη. Α ΡΕ ΤΥΧΕΡΗ ΠΛΟΥΣΚΑ!!!!
“Η Άνδρος της Ζωής μας”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.