Με πλαστικό χρήμα και επιταγές η πληρωμή οφειλών στον Δ.Α. καθώς άλλαξε ο τρόπος πληρωμής καταργώντας τα μετρητά.

Με πλαστικό χρήμα και επιταγές η πληρωμή οφειλών στον Δ.Α.

Η Ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου

Καταβολή οφειλών με επιταγές και κάρτες πληρωμών

Σας ενημερώνουμε ότι ο τρόπος εισπράξεις των οφειλών πληρωμών άλλαξε. Οι οικονομικές υπηρεσίες των Δήμων εντέλλονται να  εφαρμόσουν κατά την είσπραξη των οφειλών την υπ’ αριθ. Α.1289/22.12.2020 (ΦΕΚ 5855/Β’/31.12.2020) απόφαση της ΑΑΔΕ. Από 31.12.2020 η Απόφαση της ΑΑΔΕ υπ’ αριθ. ΠΟΛ 1062/2016 (Β’ 1744), που ίσχυε,  έχει καταργηθεί.

Μέχρι 100 ευρώ

Σύμφωνα με την ανωτέρω, είναι υποχρεωτική η καταβολή οφειλών με επιταγές ή με τη χρήση χρεωστικών πιστωτικών καρτών. Με την εκδοθείσα απόφαση επισημαίνεται ότι σε εξαιρετικές και απολύτως δικαιολογημένες περιπτώσεις, όταν συντρέχει αντικειμενική και πραγματική αδυναμία είσπραξης με επιταγές ή με τη χρήση καρτών πληρωμών καθώς και στις περιπτώσεις ύπαρξης επείγουσας ανάγκηςεπιτρέπεται η είσπραξη με μετρητά για ποσό καταβολής, που δεν υπερβαίνει τα εκατό (100) ευρώ, κατόπιν έγγραφης έγκρισης του προϊσταμένου.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.