Η Άνδρος της Ζωής μας” σχολιάζει την απολογιστική συνεδρίαση του Δ .Α. με σχετική ανακοίνωσή της που φέρει τίτλο: ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑ.. ΘΑ.. ΘΑ.. ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΒΡΗΚΑΝ ΡΥΘΜΟ!!!

"Η Άνδρος της Ζωής μας" σχολιάζει την απολογιστική συνεδρίαση του Δ .Α.

Το δημοσίευμα

“Η μεγάλη προσπάθεια του Δημάρχου να στήσει μια  φιέστα, στέλνοντας μάλιστα εκατοντάδες μηνύματα σε συμπολίτες για να την παρακολουθήσουν, όχι μόνο απέτυχε, αλλά απέδειξε τελικά ότι ο Βασιλιάς είναι γυμνός και άνθρακες ο θησαυρός.

Ανακοίνωσε πολλά έργα που ΘΑ ενταχθούν σε προγράμματα, ΘΑ υλοποιήσουμε  το Α η Β έργο, αλλά μεγάλη σιωπή για τα ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ που χρειάζεται το νησί. Μήπως γιατί δεν μπορούν να γίνουν με απευθείας αναθέσεις;

Απέφυγε επιμελώς, να πει για την ανάγκη προέκτασης του λιμένος Γαυρίου, στο οποίο να θυμίσουμε ότι ψήφισαν αρνητικά σε αυτό το έργο οι σύμβουλοι του Γαυρίου Μακρή και Μπιθικώτση.

 Απέφυγε επιμελώς, να αναφερθεί στο κλειστό γυμναστήριο Γαυρίου και να απαντήσει τι κλειστό σκέπτονται, απλό προπονητήριο η κανονικό γήπεδο προδιαγραφών όπως σε όλα τα νησιά.

Απέφυγε επιμελώς, να αναφερθεί πόσα χρήματα έχει πάρει, λόγω πανδημίας,  λόγω των πλημμυρικών φαινομένων στις Στενιές και τις γύρω περιοχές και που πήγαν όλα τα τα χρήματα, πάντα με απευθείας ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.

Απέφυγε να πάρει θέση γιατί κατέδωσε συμβούλους και κάτοικους στις ΑΡΧΕΣ που διαμαρτυρήθηκαν εναντίον των ανεμογεννητριών στο λιμάνι του Γαυρίου.  

Απέφυγε να αναφερθεί στην καταπάτηση που έκανε στο λιμάνι Γαυρίου για τη δημιουργία δήθεν ελικοδρομίου και να μας πει με ποια χρήματα έγινε αυτό το έργο;

Απέφυγε να ζητήσει έστω και μια συγνώμη από τους κάτοικους του Γαυρίου, για τη στήριξη που παρείχε με τη στάση του στην εγκατάσταση Σιλό που ακυρώθηκε από το ΣΤΕ, που θα μετέτρεπε την πύλη του νησιού σε βιομηχανική περιοχή.  

Απέφυγε να αναφερθεί στις κακοτεχνίες της απευθείας ανάθεσης του νέου ασφαλτοτάπητα της χώρας που ήδη άρχισε να ξηλώνεται.

Απέφυγε να αναφερθεί στις παράνομες διανοίξεις δρόμων. 

Απέφυγε να πει για τα συνεχή προβλήματα στους αναμεταδότες της τηλεόρασης, που ο Δήμος έχει πληρώσει ένα τεράστιο ποσόν μέχρι σήμερα.  

Απέφυγε να απαντήσει γιατί όλες τις επιτροπές που συγκρότησε τις υποδαύλισε και τις ακύρωσε συμπεριλαμβανομένων και αυτών των ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ και του COVID.

ΦΡΟΝΤΙΣΕ, ΩΣΤΟΣΟ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΔΥΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ….

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ και για την ΚΑΛΗ μας ΥΓΕΙΑ τηλεφωνήστε στο 1010 για ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ από τους χορηγούς…”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.