Virtual TTR Expo 2021, στο “Μικρό Παρίσι” των Βαλκανίων η Επιτροπή Τουρισμού του Δ.Α. συνεχίζει τις επαφές της με τις χώρες του εξωτερικού, όπως η Ρουμανία εν προκειμένω, ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.

Virtual TTR Expo 2021, στο "Μικρό Παρίσι" των Βαλκανίων η Επιτροπή Τουρισμού του Δ.Α.

Το Δελτίο Τύπου

Tην Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Άνδρου στην τετραήμερη Virtual TTR Expo 2021, την κορυφαία έκθεση τουρισμού της Ρουμανίας που φέτος έλαβε χώρα μόνο ψηφιακά, λόγω των ειδικών συνθηκών. Η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου αντιλήφθηκε από νωρίς τη δυνατότητα που παρείχε ο ΕΟΤ για συμμετοχή άνευ κόστους στο εικονικό περίπτερο του σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και διασφάλισε μια από τις θέσεις μαζί με πολύ λίγους προορισμούς των Κυκλάδων. Σύμφωνα με τα στατιστικά του διοργανωτή, το Κυκλαδίτικο ψηφιακό stand είχε υψηλή επισκεψιμότητα από πολλούς ενδιαφερόμενους, κυρίως ταξιδιώτες. «Αναδείξαμε τις παραλίες, την ποιότητα και ασφάλεια του προορισμού, τον φυσικό και πολιτιστικό μας πλούτο, τις εναλλακτικές δραστηριότητες και τις διεθνείς μας διακρίσεις. Η παρουσία της Άνδρου στην έκθεση αναδείχθηκε και από τον ΕΟΤ σε πρόσφατη ενημέρωση του Οργανισμού όπως https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1696301/epituximeni-i-summetoxi-tou-eot-sti-diethni-ekthesi-tourismou-ttr-i-2021-tis-roumanias, γεγονός που καταδεικνύει και τον βαθμό δραστηριότητας της Επιτροπής Τουρισμού», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου κ. Νίκος Μουστάκας αναφορικά με τη συμμετοχή σε μία ακόμη ψηφιακή καθιερωμένη δράση που αφορούσε μία αγορά που τα τελευταία χρόνια κερδίζει «έδαφος» στην Ελλάδα, αλλά και τις Κυκλάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.