Εγκρίθηκαν τα έργα αναβάθμισης του οδικού δικτύου των Κυκλάδων και ίσως το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας στην ιστορία των Κυκλάδων φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά καθώς εγκρίθηκαν στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΝΑ, σήμερα 8 Μαρτίου 2021 οι μελέτεςων έργων των τριετών συντηρήσεων των οδικών δικτύων των Κυκλάδων, συνολικού προϋπολογισμού: 24.150.000,00 ευρώ 

Εγκρίθηκαν τα έργα αναβάθμισης του οδικού δικτύου των Κυκλάδων

Πιο συγκεκριμένα, τα έργα βελτίωσης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου αφορούν και την Άνδρο μαζί με τα νησιά Σύρος, Τήνος, Μύκονος, Νάξος, Μικρές Κυκλάδες, Πάρος, Αντίπαρος, Αμοργός, Κέα, Κύθνος, Σίφνος, Σέριφος, Μήλος, Κίμωλος, Θήρα, Θηρασιά, Ίος, Φολέγανδρος, Ανάφη

Η Δήλωση Γ. Λεονταρίτη

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά:

«Αποδεικνύουμε ότι όσο δύσκολο κι αν είναι το περιβάλλον στο οποίο εργαζόμαστε καθημερινά, ξέρουμε να βρίσκουμε λύσεις. Παρά το γεγονός ότι αναλάβαμε τη διοίκηση του Νοτίου Αιγαίου στην περίοδο της κορύφωσης της Οικονομικής κρίσης στην πατρίδα μας, στην οποία, σημειωτέον, έχει προστεθεί και η μεγάλη Υγειονομική κρίση του τελευταίου χρόνου, κατορθώσαμε με πολλή και σκληρή δουλειά κάτι που φάνταζε ως ανέφικτος στόχος.  Να εξασφαλίσουμε και να διαθέσουμε 48.000.000,00 ευρώ, για το εγκαταλελειμμένο, κατά το παρελθόν, οδικό δίκτυο των Κυκλάδων από το 2015 έως σήμερα. Όσο κι αν ανατρέξει κανείς και αθροίσει τα ποσά που έχουν διατεθεί κατά τα παρελθόντα έτη από τις διοικήσεις που προηγήθηκαν θα διαπιστώσει ότι η διαφορά είναι χαώδης. Επίσης, εκτός από το πρωτόγνωρα μεγάλο χρηματικό ποσόν που έχει διατεθεί, εξασφαλίσαμε και την αναβάθμιση της ποιότητας των έργων, με την χρήση, για πρώτη φορά στις Κυκλάδες, ασφάλτου κλειστού τύπου. Συνεχίζουμε με υπομονή κι επιμονή».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.