Τέσσερα νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, στην σημερινή 19.3.2021 ανακοίνωσή του για την ΠΕ Άνδρου

Τέσσερα νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Οι μάσκες, η κοινωνική αποστασιοποίηση και η υγιεινή των χεριών είναι η “πανοπλία” μας. 

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση του ΕΟΔΥ Εδώ.

Στο μεταξύ στον αναθεωρημένο χάρτη του ECDC που αφορά στον συνδυαστικό δείκτη τεστ, νέων κρουσμάτων και δείκτη θετικότητας με κόκκινο χρώμα “φιγουράρει” πλέον από 18 Μαρτίου η χώρα μας. Μεθερμηνευόμενον λοιπόν, τα κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού κυμαίνονται από 50 έως 150 και ο δείκτης θετικότητας είναι 4% και πλέον, τις τελευταίες 14 ημέρες.
Κατά την σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, η καθηγήτρια Παιδικής Λοιμωξιολόγιας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων κυρία Βάνα Παπαευαγγέλου ξεκαθάρισε ότι ο δείκτης θετικότητας έχει ανέλθει στο 6 από 4,5.

Με νέο ρεκόρ κρουσμάτων οι Κυκλάδες που φτάνουν τα 29 κρούσματα και κατανέμονται ως εξής: 4 Άνδρος, 12 Τήνος, 11 Μύκονος, 1 Θήρα, 1 Πάρος.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.