Βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο έρχονται να συνδράμουν στον εξωραϊσμό των κεντρικών περιοχών του νησιού

Βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων από το Πράσινο Ταμείο

Η Ανακοίνωση του Δ. Α.

Την χρηματοδότηση από το «Πράσινο Ταμείο» της Προμήθειας «Συστήματος Βυθιζόμενων Κάδων Απορριμμάτων» για τον Δήμο μας ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται σε 166.656,00€ και αφορά την προμήθεια συστήματος βυθιζόμενων κάδων διαφόρων τύπων οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε Χώρα, Μπατσί, Κόρθι και Γαύριο.

Βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων από το Πράσινο Ταμείο

Μια σημαντική κίνηση στα πλαίσια της βελτίωσης της καθαριότητας του Νησιού μας με σύγχρονο, ασφαλή και φιλικό προς το Περιβάλλον τρόπο.

Προχωράμε εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία που μπορεί να βοηθήσει την Άνδρο και να συμβάλει στην καθημερινότητα των κατοίκων με τρόπο σύγχρονο.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.