Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού (15.5.2021) έχει ήδη ξεκινήσει και γι το νησί μας, με τον αεικίνητο αντιδήμαρχο Νίκο Μουστάκα να συνεχίζει τις διαδικτυακές συμμετοχές του Δήμου σε διεθνείς εκθέσεις και την Άνδρο να μετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Αυστρίας Ferien Messe Wien 2021 και να δρέπει φέτος τους καρπούς των περσινών επαφών με τους βρετανούς bloggers  του ανερχόμενου «Can Travel Will Travel».

Από την Αυστρία στην Βρετανία και εφόσον "μπορούμε να ταξιδέψουμε,ταξιδεύουμε" στην Άνδρο. 

Έτσι από την Αυστρία στην Βρετανία και εφόσον “μπορούμε να ταξιδέψουμε,ταξιδεύουμε” στην Άνδρο. 

Το δελτίο τύπου της Επιτροπής Τουρισμού για την προβολή του Δήμου Άνδρου στο εξωτερικό με συμμετοχές σε εκθέσεις και νέες διεθνείς διακρίσεις ​

Στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Αυστρίας Ferien Messe Wien 2021 συμμετείχε χωρίς κόστος ο Δήμος Άνδρου ως συνεκθέτης του ΕΟΤ έπειτα από έγκαιρη ανταπόκριση στο πρόσφατο κάλεσμα του Οργανισμού. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το διήμερο 7 και 8 Μαΐου 2021 ηλεκτρονικά, λόγω των γενικότερων συνθηκών. Ο Δήμος Άνδρου είχε το δικό του εικονικό stand που προσέλκυσε το ενδιαφέρον Αυστριακών ταξιδιωτών. Στο πλαίσιο των ευρύτερων προσπαθειών της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου για διεθνή προβολή, η Άνδρος συμπεριλήφθηκε σε νέα λίστα με τα 25 καλύτερα προτεινόμενα Ελληνικά νησιά σύμφωνα με το «Can Travel Will Travel», ανερχόμενο και δυναμικό ταξιδιωτικό blog της Μεγάλης Βρετανίας https://www.cantravelwilltravel.com/most-beautiful-greek-islands/.Η γαλήνια γοητεία που ασκεί η Άνδρος, το μείγμα των μαγευτικών παραλιών της και οι αναζωογονητικές διαδρομές της καθιστούν ιδανικό προορισμό, σύμφωνα με το blog. Σημειώνεται πως τους εν λόγω bloggers ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Μουστάκας σε προγραμματισμένη συνάντηση στην εικονική έκθεση της Μεγάλης Βρετανίας WTM Virtual 2020 που συμμετείχε ο Δήμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.