Η δεύτερη ευκαρία για την ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις κ και οι οδηγίες που δίνονται από τον Ειδικό  Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών Φ. Κουρμούση είναι το θέμα της διαδικτυακής ενημερωτικής εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων την Παρασκευή 14.5.2021.

Η δεύτερη ευκαρία για την ρύθμιση οφειλών και οι οδηγίες που δίνονται από τον Φ. Κουρμούση

Η Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου

«Ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις – 2η ευκαιρία – Βασικοί άξονες και καινοτομίες του ν. 4738/2020»

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, ώρα 16:00, με θέμα τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν. 4738/2020  «Ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις – 2η ευκαιρία» με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό  Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτη Κουρμούση.

Μετά την παρουσίαση, οι προσκεκλημένοι του Επιμελητηρίου, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα:

  • Για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο οποίος προβλέπει και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 240 δόσεις
  • Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας
  • Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας
  • Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Τόσο οι εκπρόσωποι επιχειρήσεων, όσο και τα φυσικά πρόσωπα (νοικοκυριά) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρακαλούνται να συμπληρώσουν  την ηλεκτρονική αίτηση στον σύνδεσμο:

https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=59785

προκειμένου να τους αποσταλεί το απαραίτητο link, μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως και την Παρασκευή 14 Μαίου 2021, ώρα 13:00, όμως λόγω του αναμενόμενου ενδιαφέροντος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.