Άνευ προηγουμένου η τηλεοπτική κάλυψη της DIGEA που αφήνει …ακάλυπτη την Άνδρο.

Αυτό υποστηρίζει με σχετική επιστολή του ο αντιδήμαρχος Άνδρου κ. Δ. Γιαννίσης στην οποία απευθύνεται σε όλους τους βουλευτές του νομού και στο τμήμα marketing της εταιρείας ψηφιακού σήματος.

Άνευ προηγουμένου η τηλεοπτική κάλυψη της DIGEA που αφήνει ...ακάλυπτη την Άνδρο

Η Επιστολή έχει ως εξης:

Θέμα: Συνεχιζόμενη προβληματική λήψη τηλεοπτικών σταθμών στην Άνδρο.

Σχετ.: Η με ΑΠ 6080/28.04.2021 επιστολή σας.

Κυρίες, Κύριοι,

Στην υπ’ αριθ. 4976/12.05.2021 επιστολή μας με θέμα «προβληματική λήψη τηλεοπτικών σταθμών στην Άνδρο», όπως και με τα προηγούμενα έγγραφά μας, θίξαμε το πρόβλημα του τηλεοπτικού σήματος.

Επανερχόμαστε εκ νέου με φωτογραφικό, επισυναπτόμενο υλικό, που καταμαρτυρεί την προβληματική εκπομπή του τηλεοπτικού σήματος σε όλη την Άνδρο (από τη θέση του πομπού Αγίας Μαρίνας, Άνδρος), γεγονός που δε συνέβαινε ποτέ στο παρελθόν.

Σας μεταφέρουμε τη δυσφορία κατοίκων, πολιτών και επισκεπτών από κάθε περιοχή του νησιού, η οποία γιγαντώνεται όσο παραμένει προβληματική η λήψη του σήματος σε όλο το νησί.

Επισυνάπτουμε την ανωτέρω επιστολή και αιτούμαστε εκ νέου την άμεση παρουσία τεχνικού κλιμακίου της εταιρείας σας στην Άνδρο.

Είναι απόλυτη ανάγκη να θέσετε το πρόβλημα σε πρώτιστη προτεραιότητα επιλύοντας αμελλητί το ζήτημα, με δεδομένο ότι η εταιρεία σας είναι ο αποκλειστικός  αρμόδιος για το θέμα φορέας.

 Σε αναμονή απάντησης,

 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

Η πρώτη επιστολή του κ. Γιαννίση Ε Δ Ω 
Η παρούσα επιστολή Ε Δ Ω 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.