Με επιστολή του στην Digea ο αντιδήμαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Γιαννίσης αναφέρεται στον αναμεταδότη της Αγίας Μαρίνας που καθιστά προβληματική την λήψη των τηλεοπτικών σταθμών στην Χώρα και την ευρύτερη περιοχή.

Δ. Γιαννίσης. Στην Digea για τα προβλήματα της λήψης των τηλεοπτικών σταθμών στη Χώρα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου

 

 

 

Άνδρος, 22.04.2021

Προς: Digea – Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε.

 

Θέμα: Προβληματική λήψη τηλεοπτικών σταθμών στην ευρύτερη περιοχή της Χώρας, Άνδρου.

Αξιότιμοι,

Σας γνωρίζουμε ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε δέκτες παραπόνων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Χώρας, Λαμύρων, Πιτροφού, Μεσαριάς και Παραπορτίου για την προβληματική λειτουργία του αναμεταδότη ευθύνη σας, που είναι εγκατεστημένος στο κέντρο εκπομπής, στην Αγία Μαρίνα.

Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα, προκειμένου οι δημότες μας να παρακολουθούν τεχνικώς άρτια όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, όπως και στο παρελθόν.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στο. Κορθι είμαστε για πόλεσ μέρες χωρίς τηλεόραση παρακαλώ κάποιος να suitesενδιαφέρθηκε ευχαριστω

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.