«Quasi tutti gli amici di Andros sono Italiano» ή «Σχεδόν όλοι οι φίλοι της Άνδρου είναι Ιταλοί»

«Quasi tutti gli amici di Andros sono Italiani» ή «Σχεδόν όλοι οι φίλοι της Άνδρου είναι Ιταλοί» ή θα μπορούσαν να γίνουν! Πλώρη για την γειτονική Ιταλία έχει βάλει η επιτροπή τουρισμού της Άνδρου με τη συμμετοχή της σε εξειδικευμένο work shop για την ιταλική αγορά που οργάνωσε το γραφείο ΕΟΤ της Ιταλίας. Και όλα αυτά διαδικτυακά, με κόστος μηδέν για τον Δήμο του νησιού.

Με δεδομένο πως οδεύουμε σε μία νέα τουριστική σεζόν γεμάτη προκλήσεις, στόχος της Επιτροπής είναι να μην αφήνει καμία αξιόλογη ευκαιρία προβολής αναξιοποίητη. Από την αρχή του χρόνου υλοποιούμε ψηφιακές τουριστικές δράσεις σε αγορές όπως για παράδειγμα Γερμανία, Γαλλία, Ισραήλ, Αυστρία, Ρουμανία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς να επιβαρύνεται περαιτέρω οικονομικά ο Δήμος. Και έπεται συνέχεια με νέες ενέργειες για την προβολή του προορισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό», αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου, Νίκος Μουστάκας.

Έτσι αποδεικνύεται πως «διάρκεια και συνέχεια έχουν οι δράσεις της Επιτροπής του Δήμου Άνδρου για την προσέγγιση των αγορών του εξωτερικού. Μετά τη virtual έκθεση τουρισμού της Αυστρίας, η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου έδωσε το «παρών» χωρίς κόστος σε εξειδικευμένο workshop για την Ιταλική αγορά με διοργανωτή το αεικίνητο Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας.
«Quasi tutti gli amici di Andros sono Italiano» ή «Σχεδόν όλοι οι φίλοι της Άνδρου είναι Ιταλοί» λοιπόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.