Με το βλέμμα στα αστέρια του Ιουνίου 2021

Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΛΩΝΙΚΗ

Με το βλέμμα στα αστέρια του Ιουνίου

Ιούνιος 2021

Μπαίνουμε επίσημα στην καλοκαιρινή περίοδο και ας έχει αρχίσει καιρό πριν, με πρώτο σημαντικό γεγονός του μήνα να είναι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή έως τις 24/6, η οποία προκαλεί καθυστερήσεις, εμπόδια και αναβολές.

Ειδικά γύρω στις 5/6 καλό θα ήταν να μην οριστικοποιήσουμε τίποτα σε κανέναν τομέα.

Γενικότερα μπορούμε να ανιχνεύουμε χωρίς να προχωράμε σε υλοποιήσεις, παρά μόνο προς το τέλος του μήνα.

Στις 2/6, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο, μας διατηρεί τρυφερούς, ευαίσθητους και γκρινιάρηδες έως τις 27/6 που θα περάσει στον Λέοντα, που θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση που πιθανά στερηθήκαμε στην προηγούμενη θέση της.

Από τις 2 έως τις 5/6 διανύουμε ένα πολύ δοτικό διάστημα άκρως συναισθηματικό, ερωτόμορφο και ευνοϊκό, ιδίως για οικονομικά ζητήματα και ειδικότερα για Καρκίνους, Ιχθύες και Σκορπιούς των πρώτων ημερών.

Στις 11/6 έχουμε το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα που μας κάνει πιο διεκδικητικούς και εξωστρεφείς ενώ γύρω στις 23/6 κάποιοι αισθάνονται την τύχη να τους φλερτάρει ασύστολα.

Στην Πανσέληνο στις 24/6 στην 4η μοίρα του Αιγόκερω, η ατμόσφαιρα γεμίζει ερωτισμό αλλά και ανταγωνισμό.

Ζητάμε επίμονα επιβεβαίωση είτε το δείχνουμε είτε όχι και κάποιοι θα παίξουν ακούραστα, παιχνίδια εξουσίας.

Δυστυχώς η ήττα δεν θα είναι εύκολα αποδεκτή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ακρότητες.

Πρωταγωνιστές της Πανσελήνου οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Κριοί, ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο και τρίτο δεκαήμερο.

 

Το πιο σημαντικό όμως γεγονός του μήνα είναι η κόντρα του Κρόνου με τον Ουρανό, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη φορά φέτος και κορυφώνεται στις 15/6.

Στην καρδιά του μήνα λοιπόν, έχουμε ξανά τη σύγκρουση των Τιτάνων, οι οποίοι ευθύνονται για τις πολλές δυσκολίες και ανατροπές που βιώνουμε εδώ και τόσο καιρό.

Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο από την κόντρα αυτή, είναι οι Υδροχόοι, οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και οι Λέοντες του δεύτερου δεκαήμερου.

Η όψη αυτή χαρακτηρίζει τον μήνα ανακόπτοντας τη χαρά μας, καθώς εμποδίζει ξαφνικά αυτό που θεωρούσαμε πως είχαμε κατακτήσει.

Μαζί με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, ο Ιούνιος δεν είναι ο μήνας των επιτεύξεων.

Χρειάζεται να αφουγκραζόμαστε τις καταστάσεις και να προχωράμε σε ανοίγματα. Η συντηρητική τακτική είναι η καλύτερη, ενώ το να κάνουμε μια λίστα με τις ελλείψεις μας θα ήταν το  πιο ευεργετικό για το άμεσο μέλλον.

Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.