Ο Μάϊος μας έφτασε…

Με το Πάσχα, τον κορωνοϊό να μας ταλαιπωρεί για μια ακόμη χρονιά, την ελπίδα να “πεθαίνει τελευταία”. Τι ζητάμε; Μια πρόβλεψη. Μια εικόνα που θα ανατρέψει το κακό σκηνικό, ένα φως ‘ στο βάθος του τούνελ. Πέρα από τον εμβολιασμό που είναι η πραγματικότητα της ζωής στην οριζόντια διάστασή της, ζητάμε την άλλη διάσταση, την κάθετη, εκείνη που μπορεί να κάνει μια πρόβλεψη που μπορεί να έρθει και από τα αστέρια…

Κατερίνα Σαλωνίκη: Με το βλέμμα στα Αστέρια του Μαΐου 2021Από την “δική” μας ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ η οποία στην έντυπη και την ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας ξεκινά να μας δίνει μια κατεύθυνση για τις τάσεις κάθε μήνα, ως Υπεύθυνη επικοινωνίας στη δημοφιλή Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα και ως αρθρογράφος σε πολλά περιοδικά και  site, ενδεικτικά  των Marie Claire, ΓΥΝΑΙΚΑ, Astrology.gr, Astrologos.gr, Αστρα & Όραμα, FemaleG κ.α. 

Με το βλέμμα στα Αστέρια λοιπόν!!!

 

Τα αστέρια του Μαΐου

Ο Μάιος είναι από μόνος του ένας πολύ αγαπητός μήνας, απόλυτα ισορροπημένος, ευωδιαστός, πολύχρωμος και τονωτικός.

Κατερίνα Σαλωνίκη: Με το βλέμμα στα Αστέρια του Μαΐου 2021

Η φετινή αστρολογική του επίδραση, χαρακτηρίζεται από το γεγονός πως φιλοξενεί την πρώτη έκλειψη της χρονιάς, η οποία πραγματοποιείται μαζί με την Πανσέληνο, στις 26/5.

Πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και συγκεκριμένα στην 6η μοίρα του Τοξότη, επηρεάζοντας περισσότερο Τοξότες, Ιχθύες, Διδύμους και Παρθένους,  γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο.

Γύρω από τη μέρα της έκλειψης, τα ζητούμενα είναι η επικοινωνία και η απελευθέρωση από όσα μας καταπιέζουν, που θα ικανοποιηθούν μόνο αν αλλάξουμε τις κοντόφθαλμες οπτικές και εκφράσουμε όσα θέλουμε πραγματικά να πούμε και όχι όσα μας επιβάλλουν οι τύποι.

Στις 11/5 θα προηγηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου, που θα επηρεάσει περισσότερο Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, του τρίτου δεκαήμερου.

Η αναζήτηση οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας θα είναι έντονη, ενώ παράλληλα με άλλες αστρολογικές όψεις, θα ανακινηθούν θέματα ακίνητης περιουσίας, σπιτιού και οικογένειας.

Στις 30/5 ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας και των συνδιαλλαγών, κοντοστέκεται για να γυρίσει σε ανάδρομη φορά, οπότε μέχρι εκείνη τη στιγμή, καλό θα ήταν να έχουμε τελειώσει με τις επιδιώξεις μας και να φρενάρουμε κάθε δραστηριότητα, τουλάχιστον μέχρι τις 23 Ιουνίου.

Το διάστημα της ανάδρομης φοράς του Ερμή, θα είναι ευεργετικό μόνο για να επαναπροσδιορίσουμε καταστάσεις και να συλλέξουμε χρήσιμες πληροφορίες.

Οποιαδήποτε παρελθοντική εμφάνιση που αφορά οποιαδήποτε υπόθεση, θα πρέπει να τη θεωρήσουμε ως σημάδι, που καλό θα ήταν να μην αγνοηθεί.

Γενικότερα, πρόκειται για έναν πολύ επικοινωνιακό μήνα, δραστήριο, κοινωνικό και δημιουργικό, σαν να προσπαθούμε σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, να αναπληρώσουμε μια μεγάλη στέρηση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.