Οι Γερμανοί που ξεναγούνται στην Άνδρο θα ταξιδέψουν στην πατρίδα τους και θα γράψουν τις εντυπώσεις τους από την Άνδρο, των μονοπατιών και των βράχων με τα πόδια και του ατέλειωτου φωτός του Αιγαίου πάνω σε δυο ρόδες. Για αυτές τις εντυπώσεις φρόντισαν πάλι οι δικοί μας Ανδριώτες του τουρισμού.

Οι Γερμανοί ξεναγούνται στην Άνδρο
Photo: Team Andriakipress

Το δελτίο τύπου της Επιτροπής Τουρισμού 

Το εύρος επιλογών σε ειδικές μορφές τουρισμού, βιώνουν στην Άνδρο από τις 2 Ιουνίου οι εξειδικευμένοι Γερμανοί δημοσιογράφοι Sascha Rettig και Aliki Nassoufis που βρίσκονται στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μετά από πρόκληση του Δήμου Άνδρου.

Οι εν λόγω έμπειροι δημοσιογράφοι έχουν κατά καιρούς συνεργασίες με καθιερωμένα ΜΜΕ της Γερμανίας. Ως αποτέλεσμα του ταξιδιού αναμένεται να προκύψει δημοσιότητα σε έγκριτα εξειδικευμένα Μέσα με την προοπτική ενός άρθρου σε Γερμανικό μέσο για τον περιπατητικό τουρισμό και ενός άρθρου σε μέσο που ειδικεύεται στον ποδηλατικό τουρισμό. Με τον τρόπο αυτό, η δράση θα συμβάλλει στην προσέγγιση χιλιάδων ταξιδιωτών από Γερμανία που διαθέτουν υψηλό μορφωτικό υπόβαθρο και ειδικά ενδιαφέροντα. Τον περιπατητικό «πλούτο» του προορισμού ανέλαβε να δείξει στους δημοσιογράφους η ομάδα του Andros Routes μέσα από εκτενείς επικοινωνίες και ξεναγήσεις.

Το ποδηλατικό σκέλος του προγράμματος έχει αναλάβει το δίκτυο τουριστικό επιχειρήσεων CTN Andros, παρέχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και την καθοδήγηση για ποδηλασία στο νησί. Επιπλέον, μέλη τουριστικές επιχειρήσεις του CTN Andros προσφέρουν τη διαμονή και τα γεύματα στους δημοσιογράφους.

Ο Δήμος Άνδρου και η Επιτροπή Τουρισμού ευχαριστούν θερμά τους επαγγελματίες και τους προαναφερθέντες τοπικούς φορείς για την καταλυτική συμβολή τους στην άριστη διοργάνωση της δημοσιογραφικής επίσκεψης, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρία Fast Ferries Andros που στέκεται πάντα αρωγός στις πρωτοβουλίες του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.