Η Αγία Ελεούσα ήταν μόνο η αρχή από τις εξορμήσεις του LIFE TERRACESCAPE

Η Αγία Ελεούσα ήταν μόνο η αρχή
Το δελτίο τύπου

Μια εξόρμηση στην Αγία Ελεούσα – Άνδρος

Η Αγία Ελεούσα ήταν μόνο η αρχή

Η πρώτη πεζοπορία στο μονοπάτι Τ1 Κοχύλου-Αγ. Ελεούσα, που διοργανώθηκε από την ομάδα του έργου LIFE TERRACESCAPE την Πέμπτη 27/5, υπήρξε εορταστική και χαρούμενη!

Στην εξόρμηση συμμετείχαν 21 περιπατητές, οι περισσότεροι κάτοικοι του Κοχύλου, με τους οποίους μοιραστήκαμε εικόνες και αναμνήσεις. Οι ιστορίες των ντόπιων από μνήμες παλαιότερων εποχών συνόδευσαν όσους περπάτησαν το μονοπάτι, ενώ στο εκκλησάκι της Αγ. Ελεούσας οι κάτοικοι του Κοχύλου φίλεψαν όσους συμμετείχαν με τοπικά, παραδοσιακά κεράσματα και ρακή επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο της πρώτη αυτή εξόρμηση. Ήταν τιμή μας και η συμμετοχή όσων ασχολούνται εδώ και χρόνια στην Άνδρο με τα μονοπάτια και τον περιπατητικό τουρισμό.

Η Αγία Ελεούσα ήταν μόνο η αρχή

Η διαδρομή έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο της προώθησης του οικοτουρισμού στο νησί της Άνδρου και συνδέει το Κέντρο Ενημέρωσης LIFE (Σχολείο Κοχύλου) με τις επανακαλλιεργούμενες από το LIFE TERRACESCAPE αιμασιές στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας.

Ήταν μόνο η αρχή στις εξορμήσεις μας!

Η Αγία Ελεούσα ήταν μόνο η αρχή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.