Η Άνδρος βρίσκεται μέσα στις  24 περιφερειακές ενότητες της χώρας που καταγράφεται υποχώρηση του ιού, όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς. Τα μέτρα όταν τηρούνται αποδίδουν και οι συντονισμένες ενέργειες της πολιτικής προστασίας, του ΕΟΔΥ, του Δήμου, του ΚΥΑ ευοδώθηκαν. Οι πολίτες πειθάρχησαν και όλα δείχνουν ότι πάμε για ένα καλό καλοκαίρι. Με το καλό και στο πράσινο!

Στο επίπεδο (2) κίτρινο η Άνδρος, μειώθηκε το ιικό φορτίο
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Ειδικότερα 16 Περιφερειακές Ενότητες «πέφτουν» στο επίπεδο 2 «κίτρινο» από το επίπεδο 3 «πορτοκαλί». Πρόκειται για τις Περιφερειακές Ενότητες Βόρειου Τομέα Αθηνών, Βοιωτίας Θεσσαλονίκης Ιωαννίνων, Γρεβενών, Αχαΐας, Ρεθύμνου, Ευβοίας, Αιτωλοακαρνανίας, Λέσβου, Κιλκίς Ηρακλείου, Σύρου, Άνδρου και Καλύμνου.

Επίσης οκτώ περιοχές «πρασινίζουν» στον επιδημιολογικό χάρτη: Πρόκειται για τις Περιφερειακές Ενότητες Πρέβεζας, Σάμου, Λευκάδας, Κεφαλληνίας, Ευρυτανίας, Θάσου, Λήμνου και Μήλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.