Η Κατερίνα Παπαχρήστου «τελειώνει» τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΡΗΚ. Παπαχρήστου! Το γυναικείο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης πλέον έχει άρωμα και όνομα από Άνδρο.

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛ.

Η Κατερίνα Παπαχρήστου «τελειώνει» τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΡΗΗ δική μας Κατερίνα Παπαχρήστου πρώην παίκτρια του ΑΟ.Ανδρου, σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι αυτό του ΠΑΟΚ ΑΡΗ για το πρωτάθλημα των κορασίδων της Θεσσαλονίκης, βγήκε νικήτρια με σκορ 62-75 στο κλειστό της Πυλαίας. 

Η Κατερίνα Παπαχρήστου «τελειώνει» τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΡΗ
Η ομάδα κορασίδων του Άρη βρισκόταν σε όλο το διάστημα του αγώνα μπροστά στο σκορ και μόνο στην τρίτη περίοδο η ομάδα του ΠΑΟΚ πλησίασε στους 3 πόντους, όμως “οι κόρες του Θεού” Άρη είχαν απάντηση και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και πανηγύρισαν την νίκη μετά από μεγάλη αποχή των ομάδων από την αγωνιστική δράση. Η Ανδριώτισσα παίκτρια του Άρη τελείωσε το ματς με double double έχοντας 19 πόντους και 23 ριμπάουντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.