Η Άνδρος ταξιδεύει …και στην Αθήνα με εικόνες της στα λεωφορεία και στο Μετρό, εκεί που χιλιάδες πολίτες περιμένοντας στην στάση θαυμάζουν τις ομορφιές του νησιού μας και – γιατί όχι;- προγραμματίζουν την επόμενη εξόρμησή τους

Η Άνδρος ταξιδεύει ...και στην Αθήνα

Το δελτίο τύπου 

Η Άνδρος ταξιδεύει ...και στην Αθήνα

Με ευοίωνες προοπτικές ξεκίνησε η νέα δυναμική καμπάνια του Δήμου Άνδρου στους σταθμούς του Μετρό και τα αστικά λεωφορεία της Αττικής.

Η Άνδρος ταξιδεύει ...και στην Αθήνα

Προηγήθηκε ένα εξαιρετικό τριήμερο του Αγίου με Πνεύματος με επιδόσεις που ξεπέρασαν σε ορισμένα επίπεδα ακόμη και το 2019! Σύμφωνα με τα στοιχεία του λιμεναρχείου Άνδρου, η κίνηση του τριημέρου «άγγιξε» τα επίπεδα του 2019, ενώ προκαλεί εντύπωση πως τα οχήματα αυξήθηκαν κατά 7,79% σε σχέση με το τριήμερο της προπέρσινης τουριστικής σεζόν-ρεκόρ!

 Με τον «αέρα» της αισιοδοξίας του τριημέρου, από την Τρίτη 22 Ιουνίου και για έναν μήνα η Άνδρος θα ομορφαίνει τους δρόμους της Αθήνας και πολλών προαστίων με διαφήμιση εντυπωσιακών διαστάσεων να κοσμεί τις πλάτες λεωφορείων που εκτελούν πλήθος δρομολογίων. Με τον τρόπο αυτό θα καλύπτονται δύο νευραλγικές ζώνες της Αττικής που περιλαμβάνουν περιοχές του κέντρου όπως Σύνταγμα, Ακαδημία και Πολύγωνο και που εκτείνονται μέχρι τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, το Παλαιό Φάληρο, το Ελληνικό και τον Πειραιά. Παράλληλα, θα «τρέχει» καμπάνια για 14 ημέρες στους σταθμούς του Μετρό Αττικής. Το εμπλουτισμένο πρόγραμμα προβολής για την Ελληνική αγορά είναι εμπνευσμένο από το πολυποίκιλο τουριστικό «προϊόν» της Άνδρου που είναι γεμάτο εναλλαγές και αντιθέσεις με σλόγκαν «οι αντιθέσεις μας το αντίδοτο σας», αλλά και από τις πρόσφατες σημαντικές διακρίσεις που απέσπασε ο προορισμός σε κορυφαία ΜΜΕ διεθνούς βεληνεκούς. Με πρωτότυπα συνθήματα όπως «Μικρά ταξιδιωτικά μυστικά, μια μεγάλη αγκαλιά» και «Αφήστε τα όλα πίσω, γιατί θα τα έχετε όλα μπροστά σας», το πρόγραμμα προβολής αναφέρεται μεταξύ άλλων στη διάκριση της Άνδρου ως το καλύτερο μυστικό νησί της Ευρώπης από τους Sunday Times και στην ανάδειξη της από τους New York Times ως ένα από τα 52 αυθεντικά μέρη του πλανήτη που θα ερωτευτεί ο ταξιδιώτης το 2021!

Η Άνδρος ταξιδεύει ...και στην Αθήνα

«Για την Άνδρο η καλύτερη διαφήμιση εξακολουθεί να πηγάζει στα χαμόγελα των χιλιάδων ταξιδιωτών που αναχώρησαν μετά το εορταστικό τριήμερο έχοντας στις «αποσκευές» τους αναμνήσεις από ξεκούραστες, ασφαλείς και αναζωογονητικές διακοπές στο νησί!» δήλωσε με ικανοποίηση και αισιοδοξία ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.