Σε “σκυταλοδρομία” για την προσέλκυση Ισρλαηλινών τουριστών έχουν επιδοθεί ο Δήμος Άνδρου δια του κ. Μουστάκα και το CTN με τους bloggers να μένουν εκστατικοί μπροστά στις ομορφιές του νησιού μας. Ο κ. Μουστάκας και η Επιτροπή Τουρισμού του Δ .Α. σύστησαν στην κ. Mor Alon τις μοναδικές μας παραλίες με την παραδοσιακή ανδριώτικη φιλοξενία.

Ανδριώτικη φιλοξενία σε Ισραηλινή blogger

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

“Στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων βρέθηκε το διάστημα 2-5 Ιουλίου, η κ. Hila Mor Alon μία από τις σημαντικότερες bloggers του Ισραήλ, μετά από πρόσκληση του Δήμου Άνδρου και της Επιτροπής Τουρισμού. Η κ. Alon ξεναγήθηκε στα γραφικά χωριά του νησιού, βίωσε όσο το δυνατόν περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες, ενώ ήταν έντονο το ενδιαφέρον της να επισκεφθεί πολλές από τις εξωτικές παραλίες του προορισμού προκειμένου να ζήσει την άγρια φυσική ομορφιά και να αφεθεί στη γοητεία τους.

Η εν λόγω επίσκεψη προέκυψε μετά από προγραμματισμένη διαδικτυακή συνάντηση και παρουσίαση του προορισμού στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκθέσεων που συμμετείχε ο Δήμος το προηγούμενο διάστημα. Σημειώνεται πως η κ. Mor Alon συμβουλεύει και ενημερώνει δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινούς ταξιδιώτες, καθώς διαχειρίζεται και προβάλλει θέματα στο blog και τα ακόλουθα social media: https://www.travelishere.co.il/ ,https://www.facebook.com/groups/travelishere, https://www.facebook.com/travelisherepage, https://www.instagram.com/totravelive, https://www.facebook.com/hila.m.alon/.

Ο Δήμος Άνδρου και η Επιτροπή Τουρισμού ευχαριστούν θερμά τους επαγγελματίες και τις συμβεβλημένες τουριστικές επιχειρήσεις του CTN Andros για την εθελοντική και αφιλοκερδή συμβολή τους στη διοργάνωση της δημοσιογραφικής επίσκεψης, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρία Fast Ferries Andros για την κάλυψη της ακτοπλοϊκής μετακίνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.