Παρουσίαση του βιβλίου “Σκεπτικό της δράσης” του Γιώργου Καλλιβρούση στην “Αυλή” της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου.

Σκεπτικό της δράσης - Γιώργος ΚαλλιβρούσηςΓια το βιβλίο μίλησαν η Μαριάννα Φωτοπούλου-Μαργέτη εκδότρια της εφημερίδας “Ανδριακή”, ο συγγραφέας Γιάννης Ζιώτης και βέβαια ο Γιώργος Καλλιβρούσης. 

Συνήθως οι παρουσιάσεις βιβλίων έχουν το τέμπο του χαρακτήρα του συγγραφέα, ένας επικοινωνιακός συγγραφέας με χιούμορ και ολίγο έως πολύ πειραχτήρι δίνει ρυθμό και κατευθύνει κεφάτα τη βραδιά, όπως ακριβώς έκανε χθες ο Γιώργος Καλλιβρούσης (βοήθησαν λίγο και οι συμμαθητές!) Έτσι η παρουσίαση ήταν εντός των χρονικών ορίων, ήταν ευχάριστη, καθόλου κουραστική. Βεβαίως θα ήθελα μερικές ιστορίες έξτρα μπόνους (!) αλλά μπορώ να περιμένω το επόμενο βιβλίο.

“Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι τόσο εχθρικός, που κάθε αναπνοή, κάθε μπουκιά, κάθε τυχαίο άγγιγμα με τον περίγυρο, θα έπρεπε κανονικά να είναι θανατηφόρα… Είναι το ανοσοποιητικό σύστημα που μας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επιζήσουμε σε τέτοιο περιβάλλον γεμάτο θανατηφόρους κινδύνους. Πρόκειται για το πρώτιστο πραγματικό θαύμα της ανθρώπινης ζωής” σελ. 174

Το προτελευταίο Σαββατόβραδο του Ιουλίου είχε πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στα πέριξ της Χώρας, σημάδι και αυτό πως είμαστε στο μέσον του καλοκαιριού. Η αυλή της κινηματογραφικής λέσχης γέμισε ασφυκτικά και το δυνατό μελτέμι φιλτράριζε συχνά με ριπές φρέσκου αέρα… Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν ήταν ο Δημήτρης Κορρές, ο Νώντας Χέλμης, ο Στάθης Πορφυράτος και η Λία Δανιόλου, ο Στάθης και η Μοσχούλα Βροντίση, ο Κώστας Στυλιανός η Βασιλική Λινού, ο Θεοδόσης Σουσούδης, ο Αντώνης Αντώνογλου, ο Γιάννης Μπακέλας, ο Γιάννης Καπάκης, ο Σπύρος Τσαούσης μαζί με τον πατέρα του Γιώργο, ο αρχιτέκτονας – ερευνητής Νίκος Βασιλόπουλος, η Μάρω Κυδωνιέως, η Ειρήνη Δάμπαση, συμμαθητές του Γιώργου Καλλιβρούση, ο Γιώργος Δάμπασης, πολύ και φυσικά ο συστηματικός καταγραφέας της Ανδριώτικης κοινωνικής ζωής τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια Βαγγέλης Λουκίσας.

—Σκεπτικό της δράσης – Γιώργος Καλλιβρούσης
Παρουσίαση βιβλίου Cine Αυλή Σάββατο 24 Ιουλίου 2021. Το βιβλίο θα βρείτε στο Βιβλιοπωλείο ΓΡΑΦΗ – Σοφία Γαρυφάλλου Τηλ.: 2282 024201.

🖋 Άννα Βούλγαρη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.