Με το βλέμμα στα αστέρια του Οκτωβρίου η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ μας ενημερώνει για τις αστρολογικές τάσειςτου από την Αστρολογική Σχολή “Κοσμόγραμμα”

Αστρολογική ματιά Οκτωβρίου 2021

Αστρολογική ματιά Οκτωβρίου 2021

Ο Οκτώβριος έρχεται να λειάνει τις αιχμηρές γωνίες όλων όσων βιώσαμε τον τελευταίο καιρό, έχοντας διάθεση αποκατάστασης και μοιράσματος ευκαιριών.

Αυτό που επικρατεί είναι μια τάση να βρεθεί το δίκιο και να σταματήσει ο παραλογισμός, ο εκβιασμός και ο απροκάλυπτος εξαναγκασμός, που βιώνουμε ως κοινωνία.

Ο μήνας είναι πιο προτρεπτικός για Ζυγούς, Κριούς, Αιγόκερους και Καρκίνους του 3ου δεκαήμερου, οι οποίοι καλούνται να δράσουν περισσότερο και να εδραιώσουν πολλά.

Το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 18/10 που προετοιμάζει την ευθεία φορά του, χτίζει μοναδικές γέφυρες επικοινωνίας με το παρελθόν, με σκοπό να λυθούν παρεξηγήσεις και να δοθεί ένα οποιοδήποτε τέλος σε υποθέσεις που δεν είχαν μορφή.

Επίσης δεν αποκλείεται να έχουμε σημαντικές κυβερνητικές ανακοινώσεις, αλλαγές και αναθεωρήσεις.

Ως τις 22 του μήνα, προσπαθούμε να τελειώνουμε με παλιές ιστορίες που εμφανίζονται μπροστά μας ενώ παράλληλα εκμεταλλευόμαστε χωρίς βιασύνη τις νέες ευκαιρίες που μας δίνονται.

Αυτές έρχονται στην καρδιά του μήνα, καθώς στις 15/10 κορυφώνεται η αρμονική όψη του Ήλιου με τον Δία που επανέρχεται για να μας ισορροπήσει, να εναρμονίσει, να ευνοήσει και να δώσει ευκαιρίες και λύσεις.

Από 13 έως 16/10 συνοδευόμαστε από την εύνοια αυτής της ευεργετικής όψης και κάνουμε τα σχέδιά μας, ιδιαίτερα Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι του 3ου δεκαήμερου, που ευνοούνται περισσότερο.

Στις αρχές του μήνα υπάρχει δυσκολία στις συναναστροφές και στις επιδιώξεις και αρκετές απογοητεύσεις και καλό θα ήταν να μην ανακινήσουμε σοβαρά θέματα.

Επικοινωνιακή άνεση θα έχουμε στις 3/10 ενώ γύρω από τις 8/10 μπορούμε να ασχοληθούμε με δύσκολες περιπτώσεις και να τις βγάλουμε εις πέρας αρκεί να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας. Το άγχος θα είναι έντονο.

Πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα θα υπάρξουν γύρω από τις 17/10, που ακόμα και αν γίνουν με συγκρούσεις, θα είναι λυτρωτικά.

Στις 22/10 χρειάζεται προσοχή στην έντονη δράση μας, καθώς η μέρα είναι πολεμική και ανταγωνιστική με στόχο την εξολόθρευση όσων μας αντιστέκονται. Επίσης προσοχή χρειάζεται στην οδήγηση και στις κινήσεις μας.

Γύρω στις 26/10 προσέχουμε τις εξιδανικεύσεις και τις αφελείς κινήσεις και προς το τέλος του μήνα, καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις.

Αν κάτι μας προβληματίζει έντονα θα μας αναγκάσει να ασχοληθούμε με τρόπο που θα μας κουράσει ψυχολογικά.

Αισθανόμαστε πίεση και την ανάγκη να συμβιβαστούμε, προκειμένου να κερδίσουμε χρόνο. Προσοχή στους χειρισμούς και στην απαισιοδοξία που τους περιβάλλει.

Καλό και εποικοδομητικό μήνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.