Με το βλέμμα στα αστέρια του Σεπτεμβρίου η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ μας ενημερώνει για τις αστρολογικές τάσεις του πρώτου μήνα του φθινοπώρου, από την Αστρολογική Σχολή “Κοσμόγραμμα”

Με το βλέμμα στα Αστέρια του Σεπτεμβρίου 2021

Ο Αύγουστος μας αποχαιρέτησε με την τάση να διεισδύσουμε σε όλα όσα συνέβησαν και να κάνουμε μια λίστα από αιτίες, αφορμές και κίνητρα, που θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για τον Σεπτέμβριο.

Οι πρωταγωνιστές του μήνα είναι οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, που δηλώνουν περισσότερο τη δυσανεξία τους σε χειριστικές συμπεριφορές.

Ο Σεπτέμβριος είναι δοτικός και ευεργετικός μήνας, βοηθώντας να ξεκαθαρίσουμε το τι θέλουμε και το πώς θα πορευτούμε.

Η ρεαλιστική διάθεση είναι ο ιδανικός συνοδός της πρώτης εβδομάδας, η οποία φέρνει εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, κυρίως όμως στο ερωτικό.

Η Νέα Σελήνη στις 7/9 στην Παρθένο, δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία για συναισθηματική αναγέννηση και απομάκρυνση τοξικών παραγόντων στις σχέσεις μας. Οι μέρες γύρω από αυτήν είναι γεμάτες με καλές προθέσεις, καλοπέραση, αποδοχή και ξεχωριστές επιλογές.

Γύρω στις 14/9 χρειάζεται να αποφύγουμε την παγίδα των λαθεμένων επιλογών καθώς γινόμαστε άστοχοι και υπερβολικά συναισθηματικοί.

Στις 15/9 ο Άρης περνάει στον Ζυγό και για ενάμισι περίπου μήνα θα μαχόμαστε ενάντια στην αδικία και την καταπίεση.

Από 20 έως 26/9 το διάστημα είναι καθοριστικό, εφόσον οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Στις 21/9 έχουμε και την Πανσέληνο στους Ιχθύς, σε έναν συνδυασμό που μας ωθεί να κινηθούμε μόνο με μελετημένες ενέργειες, προκειμένου να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας ενώ συνοδεύεται και από έντονες συγκινήσεις.

Από τις 27/9 ο Ερμής προετοιμάζει την ανάδρομη φορά του και θα ήταν καλύτερα να βάλουμε παύση στα νέα ξεκινήματα και να ασχοληθούμε με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, που επανεμφανίζονται πάντα για κάποιο λόγο.

Πρωταγωνιστές του μήνα Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, που χρειάζεται να αναπτύξουν τη διάκριση, περισσότερο από τους άλλους.

Ο Σεπτέμβριος μας αποχαιρετά και αυτός με αισιόδοξα μηνύματα με την αρμονική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο.

Αισθανόμαστε πιο ώριμοι, με την πεποίθηση πως δεν έχουμε ανάγκη από καθοδηγητές για να αποφασίσουμε για τις ζωές μας και για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.