“Καμαρώστε τους και ΠΑΛΙ!!!!” Με αυτό τον τίτλο επιστολής η δημοτική παράταξη “Ανδρος Νέοι Ορίζοντες” αναδεικνύει τις μεθοδεύσεις στις οποίες έχει καταφύγει -όπως κατηγορηματικά ισχυρίζεται η παράταξη Σουσούδη- η διοίκηση του Δήμου προκειμένου να ελέγξει το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου – Τήνου.

Καμαρώστε τους και ΠΑΛΙ!!!!

Η Επιστολή των Νέων Οριζόντων 

Με γνωμοδότηση ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ του νομικού συμβούλου του Λιμενικού Ταμείου, για την τακτική των «ψεύτικων» παραιτήσεων, αποκαλύπτεται η διοίκηση της συμπαράταξης Λοτσάρη, Γιαννίση, Μπάλλα, για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις και τις εκβιαστικές πρακτικές. Ύστερα από τις μεθοδεύσεις του δημάρχου Άνδρου σχετικά με την ομαλή λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου (Λ.Τ.), που έβγαλε στη φόρα με καμάρι και θράσος ο άτυπος εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Άνδρου, γεγονός που αναδείξαμε στις 9 Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι η τακτική της διοίκησης Λοτσάρη, συνεχίζεται….

Όπως είχαν προαναγγείλει ήδη, πριν ένα μήνα, παραιτήθηκαν ξανά, δύο μέλη του Λ.Τ., που ανήκουν στην διοίκηση Λοτσάρη, ο κ. Τηνιακός και ο κ. Μουστάκας. Στη συνέχεια επικαλέστηκαν κάποια νομοθεσία και απαίτησαν να μη γίνει το συμβούλιο. Το τραγικότερο όμως γεγονός είναι ότι αφού έγινε το συμβούλιο του Λ.Τ., ο κ. Λοτσάρη έστειλε μια επιστολή που απαιτεί να θεωρηθεί το συμβούλιο παράνομο. Απίστευτα και κωμικοτραγικά πράγματα…… Ήθελαν δηλαδή με την ανήθικη-αντιδεοντολογική αυτή εκβιαστική τακτική, να «ελέγχουν» κάθε φορά τις συνεδριάσεις του Λ.Τ. και κατεπέκταση να «περνάνε» τα όποια σχέδια τους, εκβιάζοντας ουσιαστικά το Δήμαρχο Τήνου μαζί με το όλο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τήνου.

Συγχρόνως όμως φαίνεται ξεκάθαρα, ότι ο κ. Λοτσάρης αντιπολιτεύεται το ίδιο το νησί που διοικεί, αφού με την απαίτηση ακύρωσης του συμβουλίου, θέλει να ακυρώσει ουσιαστικά, δύο από τα σημαντικά θέματα που ψηφίστηκαν σε αυτό το Δ.Σ. του Λ.Τ., όπως:

1. Την μελέτη ολικής ανάπλασης του Λιμανιού του Γαυρίου, από το Υπουργείο Ναυτιλίας. 2. Την πρόσληψη υπεύθυνου ασφαλείας Λιμένος, γεγονός που απαιτείται ενόψει της άφιξης κρουαζιερόπλοιου τον Οκτώβρη στο νησί μας. Και φυσικά παρακωλύει την ομαλή λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου, με όλα τα συνεπακόλουθα.

Εκτός της κάκιστης εικόνας, που παρουσιάζουν οι σημερινοί διοικούντες για το νησί μας, την Άνδρο, παράλληλα αποτελεί απαράδεκτο γεγονός η τακτική αυτή των εκβιασμών και των μεθοδεύσεων, ειδικά όταν προέρχεται από την ηγεσία ενός τόπου, εις βάρος ενός Δημόσιου Οργανισμού, όπως είναι το Λιμενικό Ταμείο, που έχει της ευθύνη των λιμανιών της Άνδρου και της Τήνου. Δυστυχώς όμως για την διοίκηση του κ. Λοτσάρη, έρχεται η γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του Λ.Τ., που τους κατακεραυνώνει και τους αποκαλύπτει στα μάτια των κατοίκων και των δύο νησιών.

Παρακάτω παραθέτουμε ΟΛΗ την ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ του νομικού συμβούλου του Λιμενικού Ταμείου, η οποία στέλνει την σημερινή διοίκηση για «απολογία».

ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Πατήστε εδώ για την ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ του νομικού συμβούλου του Λιμενικού Ταμείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.