Με το βλέμμα στα αστέρια του Νοεμβρίου η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ μας ενημερώνει για τις αστρολογικές τάσεις του από την Αστρολογική Σχολή “Κοσμόγραμμα”

Οι τάσεις του Νοεμβρίου 2021Οι τάσεις του Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος ξεκινά με πολλές διαπραγματεύσεις και διάθεση για ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς.

Οι πρώτη εβδομάδα είναι γεμάτη ανατροπές και θα ήταν μεγάλο λάθος να θεωρήσουμε οτιδήποτε ως δεδομένο.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4/11 μαζί με τις όψεις που τη συνοδεύουν υπονομεύει την αισιοδοξία και τα νέα ξεκινήματα έχουν την αίσθηση του ασήκωτου βάρους.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται το διάστημα που ακολουθεί κυρίως στις 10 και 11/11, που Ερμής και Άρης συναντιούνται στον Σκορπιό και συγκρούονται με τον Κρόνο.

Το κοφτερό μυαλό μας και το βαθύ υποσυνείδητο ενώνονται για διεκπεραιώσεις, με δυναμική δράση και θαρραλέα προσπάθεια αλλά οι δυσκολίες ξεδιπλώνονται συνεχώς μπροστά μας.

Συγκρούσεις συμφερόντων, διαδικαστικά εμπόδια, ψυχρότητα στις σχέσεις, κούραση και απογοήτευση, είναι τα συστατικά τριών ημερών που θα μας δυσκολέψουν. Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να μην πάμε κόντρα στα σημάδια και να αναβάλλουμε κάποια σημαντικά θέματα.

Γύρω στις 15/11 κυριαρχεί η υπερβολή και γύρω στις 17/11 η κόντρα του Άρη με τον Ουρανό, πυροδοτεί ξεσπάσματα.

Νιώθουμε θυμό και συνεχή ένταση, με την επιθυμία να είναι αλύτρωτη.

Η επαναστατική διάθεση αποτυπώνεται παντού και δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε. Η υπομονή εξαντλείται είτε σε κοινωνικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Το γεγονός πως την ίδια μέρα γιορτάζεται η επέτειος του Πολυτεχνείου, η ατμόσφαιρα θα είναι εκρηκτική και πιθανά να δούμε ακραία φαινόμενα, που δεν είχαμε δει τα τελευταία χρόνια.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού με τη συνοδεία της Σεληνιακής έκλειψης στις 19/11 συμβάλει στην έκρηξη, αιφνιδιάζοντας με τα απωθημένα, που έρχονται στην επιφάνεια.

Από τις 22 του μήνα οι καταστάσεις ελαφρώνουν από το βάρος, με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη και του Ερμή στις 24/11.

Χρειάζεται να γίνουμε παρατηρητικοί και να καταγράψουμε τα γεγονότα χωρίς πάθος.

Ο μήνας κλείνει με μια σειρά αποκαλύψεων, τις οποίες οφείλουμε να αξιολογήσουμε βαθιά και με την αίσθηση πως χρειάζεται να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για τα δύσκολα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, εφόσον οι όψεις του μήνα τους κάνουν αδιαμφισβήτητους πρωταγωνιστές.

Κ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.