Με το βλέμμα στα αστέρια του Δεκεμβρίου η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ μας ενημερώνει για τις αστρολογικές τάσεις του από την Αστρολογική Σχολή “Κοσμόγραμμα”

Οι τάσεις του Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος είναι μήνας μεταμόρφωσης, πολλών αναθεωρήσεων και ένας διαρκής πόλεμος επικράτησης, αυτού που ο καθένας μας θεωρεί σωστό.

Η ιδεολογία ξυπνάει από τον λήθαργο και βρίσκει συμμάχους να εκφραστεί.

Με το τέλος άλλης μια χρονιάς, αναθαρρεύει και υψώνει παράστημα ώστε η επόμενη να μην μας πιάσει ξανά στον ύπνο.

Ο χρόνος μας αφήνει με πολύ καθοριστικά μηνύματα με το πρώτο να έρχεται από την Νέα Σελήνη του μήνα στον Τοξότη στις 4/12, που συνοδεύεται και από την Ολική έκλειψη Ηλίου.

Κυριαρχεί κλίμα αισιοδοξίας με την παράλληλη συμμετοχή του Ερμή να μας προτρέπει διαρκώς να σκεφτούμε, προκειμένου να δώσουμε πνοή στους στόχους μας. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε τις σωστές επαφές, διερευνήσεις και συζητήσεις γύρω από αυτό το διάστημα, για όλα μας τα νέα ξεκινήματα.

Περισσότερο κινητικοί και αποτελεσματικοί θα είναι οι Τοξότες, οι Κριοί και οι Λέοντες του 2ου δεκαήμερου.

Στις 13/12 ο Άρης περνάει στον Τοξότη διευκολύνοντας τη δράση και βγάζοντάς μας από την επιφύλαξη ενώ ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, διατηρώντας τα πόδια μας στη γη και όχι απογειωμένα.

Στις 19/12 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη φορά και μας αναγκάζει για μεγάλο διάστημα να δούμε όλες τις σχέσεις μας πιο σοβαρά. Ο νέος χρόνος δεν μας αφήνει περιθώρια για αφέλειες και επιπολαιότητες και μας καλεί να μην κρίνουμε με βάση το συναίσθημα αλλά με βάση τη λογική.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου στο ζώδιο των Διδύμων.

Μια Πανσέληνος που απαλύνει τις τυχόν δυσκολίες και μας επιτρέπει να αντισταθούμε ευκολότερα στην καταπίεση και στα παράλογα που συμβαίνουν γύρω μας.

Η ευεργετική σημασία της Πανσελήνου είναι πολύτιμη, εφόσον ακολουθεί στις 20/12 η  αρμονική και πολύ ευνοϊκή όψη του Ήλιου με τον Δία, που χαρίζει εύνοια σε μια δύσκολη περίοδο για όλους. Αυτοί που θα χαμογελάσουν περισσότερο είναι οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι, οι Κριοί, οι Ζυγοί, και οι Λέοντες του 3ου δεκαήμερου.

Την παραμονή των Χριστουγέννων έχουμε για άλλη μια φορά και τελευταία, τη σύγκρουση των γιγάντων Κρόνου και Ουρανού που θα επηρεάζει όλο τον μήνα. Λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος συνειδητοποιούμε ξεκάθαρα πως υπάρχει πόλεμος αξιών. Η σύγκρουση ανάμεσα στο συντηρητικό και προοδευτικό είναι πλέον ανοιχτή και η υπόθεση με τα εμβόλια έχει πάρει άλλη μορφή κατανόησης.

Οι στερήσεις θα είναι συνεχείς σε όλα τα επίπεδα και η κρίση θα δείξει το σκληρό πρόσωπό της.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στο τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαήμερου, είναι αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο, νιώθοντας μια σεισμική αναταραχή.

Τέλος, στις 29/12 ο Δίας ο ευεργέτης του ζωδιακού, εγκαταλείπει τον Υδροχόο και περνάει στους Ιχθύς, όπου μέχρι τον Μάιο θα ευνοήσει λίγο περισσότερο Ιχθύς, Καρκίνους και Σκορπιούς.

Καλά Χριστούγεννα, καλή νέα χρονιά και όσο μπορούμε να χαμογελάμε και να αντιστεκόμαστε σε κάθε μορφή εξαναγκασμού και καταπίεσης.

Κ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.