To Superferry, των αδελφών Γιώργου και Δημήτρη Στεφάνου ήταν το πρώτο πλοίο του νέου χρόνου 2022 που έδεσε στο λιμάνι του Γαυρίου σήμερα 2 Ιανουαρίου. Παραδοσιακά, το βαπόρι σφύριζε, οι καμπάνες χτυπούσαν χαρμόσυνα και η ευχή όλων καλά ταξίδια στην καινούρια χρονιά, με Υγεία.

To Superferry, το πρώτο πλοίο του 2022 στο Γαύριο

Παρόντες στο λιμάνι η Λιμενική και Δημοτική Αρχή, καλωσόρισαν το πλοίο και τον Ανδριώτη πλοίαρχο Θ. Χαλά. Λιμεναρχείο και Δήμος προσέφεραν γλυκίσματα για το πλήρωμα ενώ ο Λιμενάρχης έδωσε το παραδοσιακό γούρι της Πρωτοχρονιάς, ένα μουσικό καραβάκι, με την ευχή να συνοδεύει το πλοίο σε καλές θάλασσες και υγεία για τους ναυτικούς.

To Superferry, το πρώτο πλοίο του 2022 στο Γαύριο

Από τη σημερινή υποδοχή του πρώτου πλοίου στο λιμάνι του Γαυρίου. Το SUPERFERRY και ο Πλοίαρχος του Θανάσης Χαλάς. Λιμενάρχης Άνδρου Πλωτάρχης ΛΣ Θεόδωρος Κραψίτης και ο Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Γαυρίου Ανθυποπλοίαρχος ΛΣ Θεόδωρος Λυτρίβης. Το Δήμο εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Κοζανίτη Αθηνά.

Το Superferry μπαίνει στο Λιμάνι

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.