Golden Star Ferries: Συγκίνηση για το Superferry II, αλλά και μελλοντικά σχέδια

Η Golden Star Ferries ενημερώνει τους συνεργάτες της και το επιβατικό κοινό ότι σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, ολοκλήρωθηκε και τυπικά η επιχειρηματική συμφωνία με την Seajets, η οποία περιελάμβανε την πώληση τεσσάρων πλοίων μας σε εταιρείες του ανωτέρω ομίλου. Πιο συγκεκριμένα από τον στόλο μας μεταβιβάστηκαν κατά σειρά τα ταχύπλοα Superrunner, Supercat , Superspeed και το επιβατηγό / οχηματαγωγό Superferry II, για τα οποία ευχόμαστε στον νέο πλοιοκτήτη τους κ. Μάριο Ηλιόπουλο να είναι πάντα καλοτάξιδα και η εκμετάλλευσή τους να είναι επικερδής.

Golden Star Ferries: Συγκίνηση για το Superferry II, αλλά και μελλοντικά σχέδια
Ιδιαίτερα για το Superferry II, η συγκίνηση για την αποχώρησή του από τον στόλο της εταιρείας μας είναι μεγάλη , καθώς ο πρίγκηπας του Αιγαίου , το διαχρονικότερο και δημοφιλέστερο πλοίο των Κυκλάδων και ο επί 28 ολόκληρα χρόνια θρύλος της γραμμής Ραφήνας – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου , αποτέλεσε το βασικό ερέθισμα για την ενασχόληση των αδελφών Δημήτρη & Γιώργου Στεφάνου με την Ακτοπλοΐα.
Κλείνοντας θα πρέπει να τονιστεί ότι η Golden Star Ferries παραμένει ενεργή στο χώρο της Ακτοπλοΐας με το Superexpress, το μεγαλύτερο ταχύπλοο Catamaran του Αιγαίου και με το Superferry, ένα από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελέστατα πλοία των Κυκλάδων. Παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον, αφουγκραζόμενη πάντα τις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες των νησιών που συνδέει με τον λιμένα της Ραφήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.